2777
2789
عنوان

مهریه من

122 بازدید | 12 پست

یه واحد ساختمونه چندطبقه ست...با چندتا سکه..

۷ ساله ازدواج کردم همسرم هنوز بنامم نزدش ... الان پدرشوهرم با تمام پرویی رفته داخلش برا کارش استفاده کنه ... بنظرتون من حق دارم ناراحت بشم بدون اجازه من داره بهره برداری میکنه؟؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شما بہ شوخے از حقت حرف بزن، از همسرت بخواه بہ نامت بزنن یگو باباجون مستاجر من شدید😁

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بله به شوهرت بگو تا بهش بگه

ب همسرم گفتم...میگه کی گفته برا توعه!!!

روز اول در حضور خانوادم گفت میخام مهریه زنمو بدم... حالا زده زیرش

۳ تا واحد داره همسرم یکیش خالیه یکیشو پدرش برا عیش و نوشش برداشته حالام دست انداخته رو این...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب شما بہ شوخے از حقت حرف بزن، از همسرت بخواه بہ نامت بزنن یگو باباجون مستاجر من شدید😁

گفتم ب خنده ب همسرم ک حالا باید اجاره بگیرم یا درصدی از بابات بگیرم...

میگه برا تو نیست... خیلی قشنگ زیرحرفش زده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم ب خنده ب همسرم ک حالا باید اجاره بگیرم یا درصدی از بابات بگیرم...میگه برا تو نیست... خیلی قشنگ ...

پدر مادرت حرفشو بزنن قبول میڪنہ؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
پدر مادرت حرفشو بزنن قبول میڪنہ؟

نه ... اینقدر وقیحه ک حرف هیشکی تو کلش نمیره

حتی عقدنامم دست همسرمه منم ب چشم ندیدمش فقط میگه میخام تکلیف ساختمونو مشخص کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضےها فڪرمےڪنن موقع طلاق خدایے نڪرده باید مهریہ بدن، درصورتے ڪہ اصلش بعدعقده

من بیشتر رو پدرشوهرمم حساس شدم ازش متنفرم ... انگار یه بچه بزرگ کرده حالا همه چی برا اونه مث افعی چنبره زده رو همه چی... من ک خداروشکر همه چی دارم ولی اینکه منو از چشم شوهرم انداخته و خودش هر کاری دلش میخاد میکنه برام زوره.... کل مخارج و هزینه هاش با همسرمه مثل یه میراث خور رفتار میکنه والا آبرو هرجی پدرمادره برده ...

بین دوتا احساس موندم ک آیا من حق دارم ناراحت باشم از اینکه ساختمون مال منه و بدون اطلاع من رفته داخلش یا کلا حقی ندارم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به والا سخته یکم درک کنین شوهراتونو .اره اقام

درک کردم ک ازم داره سوء استفاده میشه ...

همسر من ۳ تا واحد داره ک خالین اجاره ب کسی نمیده از لحاظ مال تامین کامله ... پدرشوهرم فکرمیکنه همه چی برا اونه یکی از واحدا رو گذاشته برا عیش و نوشش اینم برا کارش ... خب حالا چون پدرشده باید دست بندازه رو همه چی؟؟؟؟ 

درثانی همسرم جلوی همه از اول گفت میخام مهریه زنمو زودتر بدم نمیخام دینی ب گردنم باشه وقتی حرف زده باید سرش بایسته نه اینکه بزنه زیر همه چی...

من برا همسرم کار میکنم دریغ از هزار تومن پول ک بهم بده ...ب زور برا هرچیزی برام خرج میکنه با التماس یه چیزی برام میخره... 

ثالثا همسرمن یه خواهر برادر ناتنی داره از کجا معلوم ک پدرشوارم از چنگ شوهرم درنیاره برا اون یکی پسرش؟؟؟ بنظرتون اعتمادی هست؟؟؟

شما تو زندگی من نیستی وگرنه اینطور نمیگفتید... 

من آدم قانعیم زرد مردی ک حامی و پشتمه ن مردی ک هنوز اجازه آب خوردنشو از باباش میگیره...

1
5
10
15
20
25
30
35
40