2777
2789
عنوان

تخمین تراز بهمنی ✨️🌻

117 بازدید | 8 پست

بچها بازه ۵۰۰ تایی که میده آقای بهمنی میگن بین این دو بازه رو در نظر بگیرید و رو به خوشبینانه.. الان ما حد وسط رو که بدست آوردیم چند تا بذاریم روش که بشه رو ب خوشبینانه؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمنی تقریبا درسته بشرط غافلگیر نکردن سنجش!، تراز سال قبلمو 8700 میده که درسته صد تا پایین تر بخاطر افت تراز نمرات سال قبل

پارسال بتمنی غافلگیر شد ، همه غافلگیر شدن

امسال من حد پایینشو 100 تاکمتر گرفتم غافلگیر نشم حد پایینو میده 9500 پیرامید هم همینو میده تست یارا هم همینو

بهمنی تقریبا درسته بشرط غافلگیر نکردن سنجش!، تراز سال قبلمو 8700 میده که درسته صد تا پایین تر بخاطر ...

حد پایین بهمنی دیگه واقعا خیلی پایینه، بدبینانه ی تست یارا از حد وسط بهمنی ۵۰ تا بالاتر میده برای من

حد پایین بهمنی دیگه واقعا خیلی پایینه، بدبینانه ی تست یارا از حد وسط بهمنی ۵۰ تا بالاتر میده برای من

تاجای ممکن خوشبین نباش ،وگرنه میشی سال قبل ما ، که سه ماه تابستون خراب شد انقدری حالم بد بود که ساع 7 پا میشدم تا 12 تو رختخواب بلند نمیشدم هیچ کاری نمیکردم فقط فکر و خیال تا رفیقم به دادم رسید خدا فرستاد اونو

تاجای ممکن خوشبین نباش ،وگرنه میشی سال قبل ما ، که سه ماه تابستون خراب شد انقدری حالم بد بود که ساع ...

واقعا سال قبل در حق شما خیلی ظلم شد

شما مبنا رو بر ۴۰۲ چیده بودید، که ۴۰۲ واقعا هم تراز ها خیلی خوب بود هم رتبه ها وگرنه ۴۰۳ که...🥴