2777
2789

کسی باهام ارتباط نمیگیره چون قدیمی ام و عقب موندم

تاحالا سالن و ارایشگاه نرفتم.

ادم دانشگاه خونه دانشگاه خونه ای هستم.

سرمو میندازم پایین میام میرم. نه کسی منو میشناسه نه من کسیو میشناسم.

اگه قرار باشه روزی از خونه برم بیرون ساعت رفت و امدم و جایی که میرم رو تو خونه میگم.

به زور حجاب میکنم ولی وقتی تنهام کمی راحت ترم.

یه بار مثل درد و دل تو خونه گفتم حجابو دوس ندارم  گفتن سکتمون میدی😐

لوازم ارایشی نخریدم قبلا دوس داشتم الان دیگه حوصلشم ندارم.

هیچی از بلاگرا و ادمای معروف که بقیه دربارش حرف میزنن نمیدونم و اصلا نمیشناسمشون.

ادرس هیچ جایی بلد نیستم.

خیلی چیزا هست که معنیشونو نمیدونم و حتی نمیدونم چی هستن.

سالی یه بار برای تفریح میرم بیرون و زود برمیگردم خونه.

چهره ی زشتی هم دارم و هیچ علاقه و استعدادی هم در من وجود ندارد.

یک انسان منزوی ام که ارتباط گرفتنم صفره، همه جا غریبم و همیشه تو خونه میمونم.

تاحالا نه کراش داشتم نه رل نه دوست پسر نه پارتنر نه اکس نه هیچی.

رفیقامم از دست دادم برا یکیشون خیلی ناراحت بودم بعد خونوادم میگفتن میخوای را اون بی حجابا دوست باشی؟ خب چیه مگه😐😐😐😐😐😐 از هیچی به اندازه حجاب بدم نمیاد

نه خونه ی کسی میریم و نه کسی خونمون میاد.

یه خونواده ی سنتی و خشک دارم

تو کل زندگیم فقط یکی دوبار عروسی رفتم که انگار نرفتم چون از همه جدا بودیم.

نه تاحالا تولد گرفتم کسیو دعوت کنم و روز تولدمم به کسی نمیگم تولدمه و استوری و این چیزا هم نمیزارم 🤷‍♀️

از خودمم عکس نمیگیرم..

الان من عقب مونده نیستم چی ام پس!؟ هستم دیگهههههه

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عقب مونده نیستی دختر 

خودت سعی کن همه این چیزا رو راست و ریست کنی

بیشتر بری بیرون 

بیرون آرایش کنی یه مقدار ، اینستایی روبیکایی تلی نصب کنی کانال های مفید و طنز بگردی 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

تو عقب مونده نیستی این سبک زندگیته 

میتونی از این خفقگان خودتو نگات بدی به چهرت برسی به پوستت برسی حجابتم داشته باشی از حجاب بدت میاد میتونی از چادر تبدیلش کنی به عبا و مانتو بلند جوری که با خانواده سر جنگ نیفتی با ادمای هم سطح خودت بگرد برو بیا که خانوادتم ایراد نگیرن با مادرت بیرون برو به زور با خودت بکشون ببرش ارایشگاه برو سالن برو خودت باید خودتو تغییر بدی با خانوادت حرف بزن بگو حجاب اجبار شماست قبولش کردم شمام باید به حرف و عقاید من احترام بزارین تا کی گوشته عزلت گزینی میکنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تو نیستی 

ولی اگه ناراحت نمیشی خانوادت هستن 

تو زشت نیستی 

فقط به خودت نمیرسی 

تو منزوی نیستی 

خانوادت بال و پرت رو چیدن ؛)💔

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑