2777
2789
عنوان

دخترا ميشه بياين حرف بزنيم

101 بازدید | 14 پست

شما چه روتيني دارين روزي چند بار ميىين حموم

رژ چه رنگی ميزنين وزنتون چقدره موهاتون رو زير شال چه مدلی ميزنين

شبا ساعت چند ميخوابين چه لباسايي ميپوشين بدنتون رو با چي شيو ميكنين  و....

ساعت ۶ صبح میخابم  شال زیاد نمیپوشم ولی دم اسبی میبندم.روتینمم کره ای هست محصولات اونا میخرم.رژ قرمز میزنم.تیپمم بیشتر کلاسیکه.وکفش پاشنه بلند دوست دارم..وزنمم ۷۲ قدم ۱۷۵.موهای بدنم با کرم موبر شیو میکنم

😡فقط طلاق😡

حموم هروز

رژ همیشه قرمز

قدم ۱۵۵ وزن ۵۰ موهامم که همیش بازه ولی فر میکنم شالم ک اصن نمیپوشم

شبا ۳ ۴ میخوابم جدیدا

لباس بیرون یا خونه؟

بدنمم که مو نداره کلا

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین خاصی ندارم پوستم درحد نرمال خوبه

روزی چندبار نمیرم حموم

روزی یه بار اونم فقط تابستونا

رژ نمیزنم هنوزم که هنوزه تینت لب میزنم

وزنم کمه (کم تر از حد نرمال)

موهام فرفری پف داره، اگه حالشو داشته باشم فر میکنم زیر شال

شبا ساعت ۱۲ نهایتا میخوابم دیگه 

یه مدت لیزر میرفتم و دیگه نمیرم (اونقدرا دیگه در نمیاد و اگه دربیاد با پودر نوره)

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

عاااالي بيرون

بیرون اکثرا دامن کوتاه میپوشم خیلی قشنگه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

چه بدونم 🤣🤣🤣 روزی یکبار دوش میگیرم.موهام مصری رژ همه رنگی دارم قرمز بادمجونی قهوه ای و کالباسی ای ...

واي مصري خيلي نازه 

من نميدونم رژ لب چه رنگي بزنم دلم ميخواد يه رنگ ثابت انتخاب كنم همونو بزنم همش