2777
2789
عنوان

داستان کات دوستم بگین مقصر کیه

45 بازدید | 5 پست

سلام رفیقِ دخترم امروز جدا شده داستانشو از زبون خودم میگم بگین مقصر کیه

اولای رابطه همه چی خوب بود هرشب کلی چت میکردن حرف میزدن و...کم کم پیامای دوست پسرم شبا کمتر شد کمتر پیام میداد ولی من کلی پیام میدادم و نگرانش بودم دوست پسرمم شغلش جوری بود که باید بره یه شهر دیگه یه هفته داخل اون شهر سرکاره یه هفته داخل شهر خودمون همش خونه ست ولی حتی وقتی تو شهر خودمونم بود پیام نمیداد زیاد فقط یه حالی میپرسید...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

امروز صحبت کردیم میگفت کارای بانکی دارم گیر باشگاهم غذا حمام

گفتم بانک که صبحه باشگاه بگیم از عصر تا ۱۰ شب حمام و غذا خیلی طول بکشه ۲ ساعت بقیه روز چرا نیستی؟

گفت از گیر دادنای الکی بدم میاد من کسی نیستم که همش ۲۴ ساعته انلاین باشم و میخوام اینده مو بسازم

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفت من بیکار نیستم آزادی میتونی بری با یه بیکار همش حرف بزنی (حالا کارشم که گفتم جوریه یه هفته تمام خونه نشین بیکاره)

میگفت داری میری رو مخم و انقدر غر نزن و گیر نده منم مشکلات خودمو دارم و هروقت بخوام بهت پیام میدم

هی سعی میکردم باهاش بسازم میگفتم من که چیز بدی نخواستم فقط میخوام مثلا قبلا هرشب شده حتی ربع ساعت حرف بزنیم

میگه حوصله ندارم میفهمی؟حوصله بحث ندارم

اگه قرار باشه سر این چیزا محدودم کنی برو پی یه نفر که همش انلاین باشه من با اولین بحث خداحافظی میکنم

منم گفتم چرا که نه میرم حتما رقیبات هستن موفق باشی خدافظ و بلاکش کردم رفت

حالا بنظر شما مقصر کیه؟دوستم که همش سعی میکرد باهاش بسازه و دلتنگش بود یا پسره که میگفت حوصله ندارم میخوام ازاد باشم هروقت بخوام پیام بدم و...؟

پسره حرفاش جالب نبوده:/بهونه میگیرهطرف هست وسط کارش به پارتنرش پیام میده حالشو‌میپرسه همش!

دقیقا بعد این پسره لاشی یه هفته یه شهر دیگه سرکاره یه هفته خونه خودش بیکار میگه میخوام ازاد باشم گیر نده و...