2777
2789

بچه ها من از پارتنرم بعد از ۱ سال جدا شدم  و یه مدتی هست کلا حسم خنثی شده بعد یه پسری هست دوست خانوادگیمون هست خیلی خیلی دوسم داره ، یعنی حتی جلو خانوادشم دوست داشتنشو نسبت به من نشون میده تو روی خانوادشم در میاد در این حد 

بعد نمیدونم چرا من بهش حسی ندارم دوست داشتنه خواهرانه طور هست خیلی بهم محبت میکنه حتی وقتی عصبی هستم سرش داد میزنم هم سعی میکنه آرومم کنه ، جلو دوستاشم همیشه پشت منو میگیره سنشم کم نیست که بگم مثلا بچست 

با نظرتون چیکار کنم؟ قصدش جدی هست و وعض مالیشون هم فوق العاده خوبه ، به نظرتون ازش فاصله بگیرم یا بعد مدتی بهش علاقه پیدا میکنم؟

Memories pass away, what matters is which ones last.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.