2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رشته های خوبی هست و به ماهیت انسانی و حتی فطرت خودت تو این دوره آخر الزمان کمک میکنه. 

حالا ماها که مهندسی رفتیم چیکار کردیم. اتفاقا من خیلی وقته دارم خودم تو حوزه دینی قوی میکنم . 

به شخصه اطلاعاتی برای راهنمایی ندارم چون مهندسی خوندم. 

ببخشید شما قبلا یه تاپیک درمورد درد سینه زده بودین میشه بگین نتیجه چی شد چون منم علائم شما رو دارم خ ...

پیگیری نکردم باورت میشه اصلا نمیدونم کی تاپیک زدم

من تو دکتر رفتن فوووق العاده تبلم دور ازجون هر درد و مرضیم داشته باشم اینقدر نمیرم دکتر تا بمیرم🤦‍♀️

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
به نظرم رشته های خوبی هست و به ماهیت انسانی و حتی فطرت خودت تو این دوره آخر الزمان کمک میکنه. حالا م ...

واقعا سر دوراهی سختی موندم که برم یا نرم

پیگیری نکردم باورت میشه اصلا نمیدونم کی تاپیک زدممن تو دکتر رفتن فوووق العاده تبلم دور ازجون هر درد ...

دور از جونتون 

الان خوب شدین یا همچنان درد دارین 

تاپیک مال چند سال پیشه بعید میدونم چیز مهمی بوده باشه

دور از جونتون الان خوب شدین یا همچنان درد دارین تاپیک مال چند سال پیشه بعید میدونم چیز مهمی بوده باش ...

اره خداروشکر دردی احساس نمیکنم