2777
2789

خانوم میارید یا زنگ میزنید این شرکتای تمیزکاری من همیشه یه خانونه رو میارم ولی کارش زیادم خوب نیس 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

خونت چند متره؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه اتاق جدا برای خانومی که تو خونه کارارو انجام میده هس

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

خیلی بزرگ یعنی چقدر ، کسی رو نمیاریم خودمون تمیز میکنیم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خیلی بزرگ یعنی چقدر ، کسی رو نمیاریم خودمون تمیز میکنیم

من این مدت پا درد دارم گفتن پای مرغ بخورم خوب میشم یکمم خوب شدم .بزرگه دوبلکس ۳۵۰ متری

نظرسنجی تو این مورد بهت کمک میکنه واقعا ؟

خودت داری شرایط خودت رو می بینی خب.... حتی میگی این خانمه کارش خوب نیست

خب یکی دیگه رو بیار کمکت کنه

احساس نیازت به سوال کردن رو واقعا متوجه نمیشم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه اتاق جدا برای خانومی که تو خونه کارارو انجام میده هس

شما اینکارو میکنی خدمتکار همیشگی گرفتی؟؟؟ چقد بهشون حقوق میدی؟

چندین نفر انتخاب کنید هر سری یک نفر بیان 

از بین این افراد یک فرد که مورد تأیید هست استخدام کنید 

من از داخل مسجد بهم معرفی کردند از نیروخدماتی شرکت ها رضایت نداشتم و تنها هدفشون اتلاف وقت بود و کار را به خوبی و باب میلم انجام نمی‌دادند 

چندین سال هست استخدام هستند ازشون راضی هستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نظرسنجی تو این مورد بهت کمک میکنه واقعا ؟خودت داری شرایط خودت رو می بینی خب.... حتی میگی این خانمه ک ...

قراره پاگشاد عروس کنم پا درد دارم قبلش واقعا نمیتونم تنیزکاری اساسی انجام بدم