2777
2789

بعد چند وقت کامل میره یا ردش برای همیشه میمونه؟🥺

فقط دلم میخواد از شر این میکروی لعنتی خلاص شم ولی میترسم ریموو کنم ، میگن خوب نیس😭 میخوام ببینم تا کی قراره بمونه این لعنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با لیزر جاش سفید میمونه و‌با مواد گوشت اضافه میاره

دقیقا من این مورد رو چند جا دیدم

خیلی بد میشه

دوست من ده سال پیش نمیدونم میکرو کرده یا چی ولی هنوز ردش هست و طبیعی طبیعی شده انگار ابروهای خودش کنی تیره شدند خوب شده

حالا من میخواستم برم بعد از دو سال دوباره ترمیم که این تاپیک رو دیدم🫣

برای شما اولین باری که زدین تا کی موند؟

یا حداقل کی کمرنگ شد؟ 

برای من برداشته مشکی زده از رنگش بیزارم، رنگ ابروهای خودم خرمایی روشن بود الان انگار زغال کشیدن رو ابروهام🥺 

دقیقا من این مورد رو چند جا دیدمخیلی بد میشهدوست من ده سال پیش نمیدونم میکرو کرده یا چی ولی هنوز ردش ...

یعنی میکرو رو‌ریموو نکردن و‌طبیعی شده؟

من مدلشو دوس دارم فقط تیرگیش اعصابم رو به هم ریخته

برای شما اولین باری که زدین تا کی موند؟یا حداقل کی کمرنگ شد؟ برای من برداشته مشکی زده از رنگش بیزارم ...

اوه اوه

جای خوب با رنگ خوب باید بری

من دوسال پیش زدم خیلی راضیم جای خوب رفتم دقیفا دوبرابر بقیه پول دادم

الان هم دوست دارم برم بعضی از جاهاش رو که خالی هست برام باز بزنه

من هر کاری کردم روشن تر بزنه قبول نکرد گفت رنگ موی خود طرف کار میکنم نمیتونم غیر طبیعی بزنم

یعنی میکرو رو‌ریموو نکردن و‌طبیعی شده؟من مدلشو دوس دارم فقط تیرگیش اعصابم رو به هم ریخته

اخه ده سال پیش نمبدونم میکرو بوده یا چی ولی الان واقعا طبیعی شده کم رنگ شده فقط انگار ابروهاش یکم پر شده