2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم دیگه نگین نه

1059 بازدید | 84 پست

تولد بچم بود ۸ تومن فقط پول غذامون شد.

من انتظار ندارم بیان خرج مهمونیمو بدن ولی بالخره اصولی وجود داره واسه کادو.

وضع خانواده همسرم عالیه و همشونم کارمندن و شاغلن یعنی دستشون تو جیب خودسونه.

بعد مادرسوهرم ۲۰۰ کادو اورد و خاهرشوهرم که شوهرشم دکتره۳۰۰ تومن.

شوهره من تو تولدای بچه هاش پول نمیبره میگه زشته و میریم لباس های گرون یا اسباب بازی گرون میخریم اخرین بار ماشین اتشنشانی خیلی بزرگ خریدیم ۷۰۰ تومن واسه پسرش.

بخدا بحث پول نمیکنم ولی خیلی خیلی عصبانیم.

مادرشوهرم واسه نوه های دختریش کادوهای خیلی گرون میبره سال پیش کیف مدرسه گرفت گفت ۳ تومن سده.

پس چرا به ما که میرسن اینکارو میکنن علتش چیه از نظره شما؟ من کلی تدارک دیده بودم کلی زحمت کشیده بودم.حس میکنم بهم بی احترامی سده جوجه و کباب چنجه و کوبیده درست کرده بودم.

دسر و میوه و ....

ولی چطور خجالت نکشیدن ۲۰۰ تومن گذاشتن تو پاکت اوردن؟من حتی به بچه کوچیک تو کوچه هم ۲۰۰ نمیتونم بدم خجالت میکشم پوله یه بستنیه.

به نظرتون چیکار کنم؟ چی بگم اخه بهشون.همسرمم ناراحته ولی چیزی نمیتونه بگه.فقط تا ۲۰۰تومنو دید سزشو تکون داد و هیچی نگفت.

چرا بابد اینهنه فری بزارن؟ چرا پس کاری داشته باشن به شوهرم سریع زنگ میزنن همه کاراشونو مبکنه ؟ چرا اینجور جاها شعورشون نمیرسه نباید این رفتارو کنن؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوالله دیروز بستنی خریدم ۱۸۲۰۰۰تومن

بخدا همینه.یعنی چطور میتونن ۲۰۰ بزارن تو پاکت؟ بخدا من روم نمیشه.

اونم اولین نوه پسریشون😔

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

مدتهاس زیر ۵۰۰ کادو ندیدم من

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

راساش این تبعیض همیشه از طرف خانواده همسر هست واسه بچه پسر گدا میشن واسه بچه دختر عین پرنسسا خرج میکنند 

و براشون فرقی نداره شما تولد ۸میلیونی بگیرید یا خواهرشوهر میوه و شیرینی خشک کادو بده 

درهرصورت خیری نمیرسه ازشون 

تازه سایدم ناراحت بشن پول پسرشونو الکی خرج کردی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حق داری

شوهرت بشناسشون دیگه براشون خدمت نکنه

به اونا هم چیزی نگو اما دیگه مثل خودشون کادو ببرید

از سال بعدم دیگه تولد نگیرید باهاشون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب دعوت نکن حدقل کلی خرج نمیکنی

نمیشه که.خانواده خودم رو دعوت کنم اونا رو نه.مگه همسرم میزاره؟ 😞

بخدا همینه.یعنی چطور میتونن ۲۰۰ بزارن تو پاکت؟ بخدا من روم نمیشه.اونم اولین نوه پسریشون😔

عزیزم اونا روشون میشه بد تر ازینم روشون میشه

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

بازم خوبه شوهرت فهمید 

شوهر نفهم من که دلش میسوزه میگه همونم پول نداشتن شرمنده امون کردن باید ما کمک کنیم بهشون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مدتهاس زیر ۵۰۰ کادو ندیدم من

اصلا پاکت ها رو باز کردم رنگم پرید.بخدا احتیاج به پول نداریم ولی حس میکنم این بی احترامیه به من و بچم.