2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ها هم بعدش پشیمون میشن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

واا مگه الکی میشه تغییر جنسیت داد؟

نه بابا

باید بری کلی التماس کنی که آره من مریضم اینطوریم اونطوریم 

بعد میفرستنت پیش روان‌شناس یه مدت زیادی که اون قبول کنه واقعا میخوای این رو و سر مثلا جو و اینا نیس

بعدش باید بری هورمون تراپی و یه یه سری عمل که نشون بدی اون جنسیت که میخوای شدی بعدش تازه کلیم باید پول بدی که شناسنامه و مدارکت عوض شن

خصوصا الان دیگه آمپولای هورمونی پیدا نمیشن و عملاً خیلی سنگین و گرونی داره من آزمایشگاه کار میکنم دیدم این موارد طرف ده ساله داره تلاش میکنه همچنان نشده اون چیزی که میخواسته

.She's somebody , not some body.  

ما تو جسم اونا نیستیم شرایط اونا رو تجربه نکردیم نمیدونیم تحت چه فشاری هستن که این تصمیم رو گرفتن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه باباباید بری کلی التماس کنی که آره من مریضم اینطوریم اونطوریم بعد میفرستنت پیش روان‌شناس یه مدت ز ...

خب در واقع اینا هیچوقت نمیشن اون چیزی که میخوان