2777
2789
عنوان

بدترین فیلمی که دیدم (حیف نت)

211 بازدید | 14 پست

قلهک 

این چه فیلمی بود 

پر از بد آموزی و فیلم نامه زیر صفر 

حیف اون پولایی که سر اینجور فیلما پخش میشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

الان کنجکاو شدم ببینم ،😂

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

الان کنجکاو شدم ببینم ،😂

الکی نت و وقتتو هدر نکن 

چرت ممکن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا چرت بوددددد

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

واقعاااا چرت بوددددد

اصلا حالم بهم خورد 

چقدرم بد آموزی داشت

واقعا، فیلم‌های اینچنینی همشون یه پول هدر دادن هستن. بیشتر از اینکه چیزی یاد بدند، فقط وقتت رو تلف می‌کنن. خیلی‌ها به همین دلیل از فیلم‌های ایرانی بدشون میاد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

واقعا، فیلم‌های اینچنینی همشون یه پول هدر دادن هستن. بیشتر از اینکه چیزی یاد بدند، فقط وقتت رو تلف م ...

اتفاقا منم دیگه سراغ فیلم ایرانی نمیرم این اواخر تو چهار پنج سال فقط یه دینامیت ‌و هزارپا یکم معنی مفهو‌م داشتن و سلام

اعصابم خورد شد بزورم شوهرم و راضی کردم بشینیم فیلم ببینیم برگشته. میگه این فیلمه رو ببینم که همه با صد تا زن در ارتباطن وسطش گذاشت رفت

هتل هم مصخرف بودهمش تبلیغ خیانت و چند همسری

وای ارههه همش رواج دروغ گویی و خیانت 

بعد میگن مملکتو چرا فساد برداشته 

این از فیلم هاشونه

وای ارههه همش رواج دروغ گویی و خیانت بعد میگن مملکتو چرا فساد برداشته این از فیلم هاشونه

بخدا،بجای خرج این فیلما دوتا فیلم راجب عشق تعهد و ... بسازن

فیلم‌هایی راجب عشق و تعهد گناهه سانسور باید بشه

بعد این فیلمای خیانت راحت مجوز میدن

بخدا،بجای خرج این فیلما دوتا فیلم راجب عشق تعهد و ... بسازنفیلم‌هایی راجب عشق و تعهد گناهه سانسور با ...

همینا آتیش میزنه ادمو

دیگه عمرا برم سراغ فیلم های ایرانی 

هیچ چیز سرجاش نیستمیگن فیلمای خارجی کفر و گناههفیلم خودشون ریده تره

ولش کن گور باباشون 

همون بزنیم تو کار خارجی موفق تریم