2777
2789

من برای اولین بار دوماه پیش یه لنز طبی گرفتم ۹۰۰ تومن رنگش خیلی ناز بود یکبار گذاشتم اونم همون دوماه پیش توی عروسی. گفت تایکسال قابل استفاده هست من تاحالا لنز نزاشته بودم نمیدونستم چیکار باید کرد فقط فروشنده گفت بزار داخل مایع لنز.من مایع ریختم گذاشتم داخل جالنزی الان بعد دوماه دیدم مایع یکی کاملا خشک شده یکی هم یه ذره مایع مونده روی لنز .یعنی لنزم خراب شده ؟دیگه قابل استفاده نیس؟ت ۹۰۰دادم وای🥲🥲🥲

مایع لنز بریزی روش دوبارع درست میشع

عزیزم یه نفر گفت دیگه مایع خشک شده قابل استفاده نیس لنز . گفت باید همون دو هفته بعد عروسی مایع عوض میکردی.گفت الان بزاری چشمات عفونت میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه نفر گفت دیگه مایع خشک شده قابل استفاده نیس لنز . گفت باید همون دو هفته بعد عروسی مایع عوض م ...

ولی من چن بار استفاده کردم چیزی نشد ولی تو استفاده نکن 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من عمری لنز گذاشتم نباید میزاشتی مایع ش خشک بشه الان نزاری بهتره

عزیزم ۹۰۰ پولش دادم یعنی هدر رفت؟ 🥲🥲.میشه بگی نحوه درست عوض کردن مایعش چطوره. یعنی باید کی به کی عوض میشد؟

دوباره مایع لنز بریز، هر هفته باید مایع لنز رو عوض کنی حتی اگه استفاده نکنی.. چون خشک شده بهش دست نز ...

عزیزم الان دوماه گذشته یکیش که خشک بود.‌اون یکی هم یکم مایع روش بود. بچه ها بهم  گفتن دیگه به درد نمیخوره بزاری چشمت عفونت میشه چشمت خراب میشه. دیگه پس نریزم مایع بی فایده هست؟

چشمات ارزشش بيشتره و اگه آسیب ببینه قرنیه چشمت پاره کنه بیش از این حرفا باید هزینه کنی

درست میگی خیلی حالم گرفت واسه یه بار ۹۰۰ دادم امید داشتم یکسال استفاده کنم اگه خاستم .

عزیزم الان دوماه گذشته یکیش که خشک بود.‌اون یکی هم یکم مایع روش بود. بچه ها بهم گفتن دیگه به درد نم ...

چه ربطی داره اون فقط خشک شده... مایع بریز بذار پنج دقیقه بمونه اگه به حالت اول برنگشت بنداز دور