2777
2789

اگه بخای خانوادتو مجبور کنی تا به خواستت برسی

مطمئن باش پیش خانواده ی شوهر ارزش چندانی نداری

الان تبت تنده بعدا متوجه ی این حرفم مبشی

عاقلانه انتخاب کن شاید مخالفت خانوادت دلیل موجهی داره

بعدم میگن واسه یه پسر خودکشی کرد

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔💔چیکار کنم حس میکنم دارن دعا می‌نويسن براش که منو نخواد

پسره چیا داره که دلتو برده؟؟ البته عقلتو برده؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۳ سال باهمیم فامیلیم خیلی نزدیک

همین؟!!

اخلاق. رفتار.؟ چی تو جنته داره؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همین؟!! اخلاق. رفتار.؟ چی تو جنته داره؟؟

هیچ مشکلی نداریم باهم تموم مخالفت دو خانواده اس ما همو میخوایم تا الان دعوام نکردیم حتی باهم تمام این خانواده هان میخوان جدامون کنن

هیچ مشکلی نداریم باهم تموم مخالفت دو خانواده اس ما همو میخوایم تا الان دعوام نکردیم حتی باهم تمام ای ...

خب عزیزم. حتما یه دلیلی وجود داره که مخالفن. الکی الکی نمیشه مخالف یود 

یه قانون وجود داره

اونی که واقعا خودکشی میکنه،زنده میمونه

اونی که الکی ادا درمیاره،واقعا میمیره😂

راه حل دیگه ای رو انتخاب کن خانومی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه خانمی چند سال پیش تو همین نی نی سایت برای رسیدن به عشقش همین کارو کرد اما کبدش از دست داد و پیوند زدن بهش یاد اون افتادم

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

نه ، بعدش که بهم برسین کلی مسخرت میکنن.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..