2777
2789
عنوان

من تا میام با بابام صحبت بکنم

133 بازدید | 9 پست

من تا میام با بابام صحبت بکنم، بیست دقیقه صحبت نمی‌کنیم مامانم برمیگرده میگه وای سرم درد گرفت، داداشم از اون ور سرش رو میکوبه مثلا به کوسن مبل و میگه وای سرم درد گرفت بسه دیگه و داد میزنه و مامانمم به حمایت از اون میگه خب راست میگه دیگه جمعش کنید بحث رو. مامان منم آدمیه که به هرگونه صدایی مخالفه. تلویزیون روشن کنیم سر ناهار، میگه چرا روشن کردید. صدای آهنگ و فیلم رو یکم زیاد کنیم، میگه چرا زیاد کردید.

هیچ وقت نشد من صحبت بکنم و مامانم و داداش من اینجوری نکنن. یعنی تا میام میشینم با بابام صحبت میکنم راجع به درسم، راجع به کار، راجع به هر چی و یکم مخالفت من رو میبینه و تبادل نظر میکنیم و یکم صدامون میره بالا اینجوری میکنن.

خسته شدم واقعا...

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

شاید میسوفونیا داره بنده خدا

میسوفونیا مگه برای یکسری صدای خاص نیست؟

خب مامان من کلا به صدای من آلرژی داره انگار

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت مقصر استیک عصر بگه دخترم بیا با هم بریم بیرون و دوستانه باهات صحبت کنهخودش باید بفهمه برادرت حس ...

فعلا اونی که توی خونه حسوده منم اگه چیزی بگم که مربوط به برادرم بشه...

نه وقتی شدید بشه برای همه صداهاش خودمم اینجوریم توروخدا درکش کنید

خب صدا اونقدر بلند نمیشه

کلا خوشش نمیاد کسی بخواد طولانی مدت حرف بزنه انگار