2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد

62 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبین. من رفتم میکرو ابرو کردم ولی حس میکنم زیادی پررنگ زده ویه کم پرشده ابروهام. کلا نمیدونم چرا سمت کارای زیبایی میرم پشیمون میشم به خدا حالا به نظرتون کم رنگ میشه ؟ عکس هم میفرستم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

عکس اومد لایک کن

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نه پر رنگه نه کمرنگ😃 خیلی ام خوبه قشنگ شده

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

نه بابا نه پر رنگه نه کمرنگ😃 خیلی ام خوبه قشنگ شده

مرسی عزیزم خداروشکر 🥰

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من