2777
2789
عنوان

اشتراک الماس مازو گرفتم💝

56 بازدید | 4 پست

بچه ها بنظرم خوبه واقعا 

برنامه کلاساشم اونقد سنگین نیست

از طرفی به نسبت قیمتشم خوبه 

استاداشم واقعا عالین 

خیلی دنبال این استاد اون استاد نباشید 

همه یه مطلبو یاد میدن 

اصل سر کلاس حاضر شدن 

و نهایت ارتباط گرفتنه 

یه نصیحت دیگه 

استادای خیلی شلوغی که فقط سر کلاس تیکه میندازنو سرگرمتون میکنن 

اخر سال چرندیات و حرکات اون استادو یادتونه 

ولی

درسو نه .....

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

عالیه عزیزم، کلاسارو باحوصله و دقت نگاه کنی قطعا متوجه پیشرفتت میشه.

مهم ترین توصیتون بهم چیه 

خودتون پزشک هستید؟

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم ترین توصیتون بهم چیه خودتون پزشک هستید؟

فعلا خیر، دانشجوعم.

عزیزم همیشه و همیشه به دانش‌آموزام میگم که بادقت و حوصله درس بخونید، دنبال کیفیت نباشید که امروز ۴۰ تست زدم تموم شد رفت. باعلاقه هرروز یه مقدار معینی مطالعه کن، دنبال حواشی نباشید و تمام، اگه اهمال کارهم هستید حتما یک‌ مشاور بگیرید.

موفق باشی خوشگلم♥️

فعلا خیر، دانشجوعم.عزیزم همیشه و همیشه به دانش‌آموزام میگم که بادقت و حوصله درس بخونید، دنبال کیفیت ...

ممنونم 

❤️