2777
2789
عنوان

برای یه مهمونی دخترونه چی بپوشم❓

105 بازدید | 14 پست

آخر هفته یه مهمونی ی کاملا دخترونست و دوستای دوستامن (یکی دو نفرشونم دوستای خودمن)

چی بپوشم به نظرتون؟

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت باش

می‌خوام راحت بپوشم ولی چون یه سریا رو نمیشناسم نمیدونم دقیقا چی بپوشم

مثلا کراپ خیلی خودمونیه تیشرتم خیلی سادست

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

کراپ ودامن های ست که جنسشون کبریتیه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

تم هست سن ات چندهچی دوست داری

نه تم خاصی ندارن

من ۲۰ و خورده ای سالمه

بقیشون همین رنجن یکمی بیشتر و کمتر

نمیدونم هم دلم میخواد راحت باشه

هم چون بعضیاشونو نمیشناسم بد به نظر نرسم

مهمونیه یا دعوت

اسمشو مهمونی گذاشتن ولی یه جمع دوستانه طوره😂

نه تم خاصی ندارنمن ۲۰ و خورده ای سالمهبقیشون همین رنجن یکمی بیشتر و کمترنمیدونم هم دلم میخواد راحت ب ...

شومیز شلوار 

کراپ تاپ با شورتک 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

منم فردا شب یه دورهمی دوستانه به شدت ادایی دارممیخوام اینو بپوشم

خیلی قشنگهه