delbarehame مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 242 عنوان بیاید بگید صورتم رپ چکارش کنم 52 بازدید | 4 پست منافذ بازم زیاده یدونه هم جای جوش دارم که چاله شده یدونه هم لک دارممی خواستم ترتینوئین بزنم ترسیدم بد تر شهبودجم کمه نمی تونم برم دکتر یا سرم های یکی دو میلیونی بگیرم 1404/04/22 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنجلیناجولی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 6093 برای لک قهوه ایه جوش آکنومیس بزن ۴۰ تومنه فقط خیلی قویه دو روز پشت سر هم هر روز دو ساعت فقط روی جوش بزار برای جوش نزدن شب موقع خواب محلول کلیندامایسین بزنسرم ویتامین سی یا ضد لک هم روش بزنی اکیه خاهر کوچیکه آنجلیناجولی
delbarehame مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 242 برای لک قهوه ایه جوش آکنومیس بزن ۴۰ تومنه فقط خیلی قویه دو روز پشت سر هم هر روز دو ساعت فقط روی جوش ... برا منافذ باز و جای جوش چاله ای چکار کنم
بنجلیناجولی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 6093 برا منافذ باز و جای جوش چاله ای چکار کنم اون دوتا هزینه بیشتری میخاد جای جوش چاله ای با لیزر سریع خوب میشه منافذ باز هم همینطور.بغیر لیزر کلاژن برای پر کردن جای چاله ایبرای منافذ باز هم سرم جمع کننده رویوال خاهر کوچیکه آنجلیناجولی
delbarehame مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 242 اون دوتا هزینه بیشتری میخاد جای جوش چاله ای با لیزر سریع خوب میشه منافذ باز هم همینطور.بغیر لیزر کلا ... لیزر فقط برا یه نقطه برم چقدر میشه؟