2777
2789

نمیخوام عصب کشی کنم روکش کنم

میخوام در حد یکی دوماه درستش کنم

میشه همین طوری پرش کنن؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

مگه بری پانسمان کنه . که موقته

درد اینا نداره داشته باشه هم تحمل میکنم

میخوام پرش کنن چندماه دیگه قصد دارم همه دندونامو بکشم 

فعلا نمیخوام بد دیده شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد اینا نداره داشته باشه هم تحمل میکنممیخوام پرش کنن چندماه دیگه قصد دارم همه دندونامو بکشم فعلا نم ...

بالاخره پانسمان سفیده اما  مشخص میشه. نه درد نداره یه خمیر مخصوصه روش میزارن میچسبونن به دندون . 

اگر عصب کشی لازم داشته باشه باید انجام بدی وگرنه باز بعدا به مشکل میخوری . و پول پر کردنت هم هدر میر ...

قصدم دندون مصنوعی هس

چندماه اینده یه سری مشکلات دارم نمیتونم برم بکشم همه رو

میخوام حداقل از نظر زیبایی بد دیده نشه

این دندونم شکسته میشه پرش کنن ؟موقت برای چندماه؟

بالاخره پانسمان سفیده اما مشخص میشه. نه درد نداره یه خمیر مخصوصه روش میزارن میچسبونن به دندون .

پانسمان چند وقت روی دندون می مونه؟

میشه برای دندون جلویی انجام داد؟

میشه باهاش چیزی خورد و حرف زد؟

پانسمان چند وقت روی دندون می مونه؟میشه برای دندون جلویی انجام داد؟میشه باهاش چیزی خورد و حرف زد؟

ماندگاری زیادی نداره . چند روز . نرمه مثل شمع تقریبا . نه اگر خیلی با غذا برخورد کنه کنده میشه میره . اینو مثلا وقتی جلسات دندانپزشکی طولانی میشه میزارن . مثلا امروز فقط پوسیدگی هارو می‌تراشد.  بعد دیگه وقت نیست . پانسمان میزاره روش میگه چند روز دیگه بیا برای ادامه کار پر کردن .