2777
2789
عنوان

طلاق از زن بعد از کلی سختی

98 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان من با خانومم بعد از ۶ سال دوستی و با کلی سختی تونستیم ازدواج کنیم و تو ی محله ی متوسط تو تهران خونه اجاره کردم و ماشین هم دارم ولی  مشکلات اخلاقی و رفتاریه ما از همون اول که رفتیم سره خونه زندگیمون شروع شد حتی به یک سال هم نرسید الان چند ماه گذشته و بقدری از نظر روحی روانی خسته شدم که دیگه توان ادامه دادن ندارم و به جدایی فکر میکنم علتشم اخلاق و رفتار بشدت تند خانومهه معتقده که هرکاری کنه من باید برم عذر خواهی و من باید شرایطو اروم کنم حتی اکه من کاری نکرده باشمو دلیل بحث نبوده باشم بشدت هم عصبیه و وقتی عصبیه هرچی از دهنش میاد میگه حتی اقدام به زدن هم میکنه و بعدش جلوی بقیه خودشو خوب نشون میده و منو گناهکار

بخاطر این هم که این ازدواج به اصرار خودم بوده هیچ حمایتی از طرف خانوادم برای جدایی ندارم و خانواده ی خانومم کامل حقو به خانومم میدن و طرفشو میگیرن 

از دست تندخویی هاش و عصبانیتاش واقعا افسرده شدم حتی خیلی وقتا فکر به خودکشی میکنم 

ممنون میشم اگه حرفی راهکاری نظری دارید بگسد و راهنمایی کنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ۶ سال دوستی چطور اخلاق این خانم رو نشناختید ، مگه میشه ادم ۶ سال چهره واقعی خودشو نشون نده

نه نمیشه تو دوران دوستی هم اطلاع داشتم ولی بعد از ازدواج خیلی شدید تر شد و مم فکر میکردم وقتی کنار هم باشیم اینطور مسائل کمتر پیش میاد و حل میشه

نه نمیشه تو دوران دوستی هم اطلاع داشتم ولی بعد از ازدواج خیلی شدید تر شد و مم فکر میکردم وقتی کنار ه ...

با هم صحبت کنید پیش مشاور کاربلد و معتمد برید ، ولی متاسفانه کسی اخلاقی داشته باشه تا خودش نخواد تغییر نمیکنه ، حالا ان شاءالله مشکلتون حل بشه