2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید لطفا خیلی واجبه

115 بازدید | 20 پست

ببخشید طولانی می شه

امروز کلاس زبان دارم

یه دختره هست تو کلاس زبانمون که فکر کنم روم کراش داره ولی من باهاش حال نمی کنم

و یه دوست خبرچین دارم تو مدرسه و یکی تو مدرسه امون هست که روش کراش دارم و تو موسسه کلاس زبانمون هم هست ولی هم کلاسی نیستیم

چند روز پیش با همین خبرچینه رفته بودم بیرون و صفحه گوشیم باز بود و شماره ی اونی که باهاش حال نمی کنم رو دید و من و کراشم همش غیبت اون رو می کردیم و خبرچینه می دونه و خودش رو کراشم کراش داره و همش می گه خوش به حالت از تو بیشتر خوشش میاد

بهش گفتم توروخدا و خواهشا به اون دختره که باهاش حال نمی کنم نه پیام بده نه زنگ بزن

بعد گفت نه بابا مگه من فضولم

و الان اون دختره که حال نمی کنم باهاش بیوگرافی اش رو تغییر داده به گفت رفیقات ارزش ندارن گفتم نمی فروشمشون گفت فروختنت 

نکنه این خبرچینه رفته باشه زنگ زده باشه یا پیام داده باشه به این و این هم عصبی شه و به کراشم بگه که عاشقشم؟(اونی که باهاش حال نمی کنم می دونه عاشق کراشم هستم و بهش گفتم به کسی نگو و اونم جون مادرش رو قسم خورد و گفت حتی اگه بمیرم هم به کسی نمی گم )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا قبول دارم همه رسما دیوونه شدیم😂

یک لوله بالاتر یعنی چی آخه این چه وضعیه گرمی کمتر بخورید 

خرج گرونه می‌خورید کار هم انجام نمیدین یک سرم سرتون تو این صفحه لمسی گوشیه از زندگی دور افتادین این فکرای چرت و پرت چیه دختر خوب پاشو یک دوش آب یخ بگیر دو رکعت نماز بخون روحت التیام پیدا کنه

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است