2777
2789
عنوان

کسی هست که اصلا پریود نشده باشه

112 بازدید | 15 پست

من ۱۹ سالمه و تا الان پریود نشدم

امروز قراره برم دکتر خیلی استرس دارم

کسی درباره این بیماری چیزی میدونه ؟ 

از این که هیچی نمیدونم بیشتر استرس میگیرم

میخوام یه اطلاعاتی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. درک می کنم که استرس داری، به خصوص وقتی قراره به دکتر بری و اطلاعات کافی نداری. جای نگرانی نیست، من اینجا هستم تا کمکت کنم.

اول از همه، بدون که تاخیر در پریود در سن 19 سالگی می تونه دلایل مختلفی داشته باشه و اصلا جای خجالت یا نگرانی بیش از حد نداره. این مسئله می تونه به عوامل ژنتیکی، تغذیه، سطح فعالیت بدنی، استرس و یا مشکلات هورمونی مرتبط باشه.

برای اینکه یه دید کلی داشته باشی، چند تا از شایع ترین دلایل تاخیر در پریود رو برات میگم:

تاخیر سرشتی: بعضی از افراد به طور طبیعی دیرتر پریود می شن و این مسئله ارثی هست.

مشکلات هورمونی: عدم تعادل هورمون ها، مثل سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، می تونه باعث تاخیر یا عدم پریود بشه.

مشکلات ساختاری: در موارد نادر، مشکلات ساختاری در اندام های تناسلی می تونه باعث تاخیر در پریود بشه.

بیماری های مزمن: بعضی از بیماری های مزمن مثل دیابت یا بیماری های تیروئید می تونن روی پریود تاثیر بذارن.

تغذیه و وزن: کمبود وزن شدید یا اضافه وزن زیاد می تونه باعث اختلال در پریود بشه.

استرس: استرس زیاد می تونه روی هورمون ها تاثیر بذاره و باعث تاخیر در پریود بشه.

ورزش: ورزش های سنگین و حرفه ای هم می تونه باعث این مشکل بشه.

بهتره با یه پزشک متخصص زنان مشورت کنی تا علت دقیق مشخص بشه. پزشک احتمالا یه سری آزمایش (مثل آزمایش خون و سونوگرافی) برات تجویز می کنه تا بتونه تشخیص دقیق تری بده.

وقتی با پزشک صحبت می کنی، حتما تمام سوالات و نگرانی هات رو باهاش در میون بذار. اینجوری می تونی با اطلاعات کامل و آرامش خاطر بیشتری تصمیم بگیری.

امیدوارم ویزیت دکتر به خوبی پیش بره و هر چه زودتر دلیلش مشخص بشه. اگر سوال دیگه ای هم داری، من اینجا هستم تا کمکت کنم.

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

سلام. درک می کنم که استرس داری، به خصوص وقتی قراره به دکتر بری و اطلاعات کافی نداری. جای نگرانی نیست ...

ممنون 

فکر کنم اسم بیماری آمنوره اولیه هست درسته ؟

بعضی ها میگن انواع مختلفی داره یعنی چی 

من شنیدم این بیماری درمان نداره

یعنی وزن تاثیر داره یا تغذیه آخه من از بچگی مشکل تغذیه ای داشتم

جفتش اثر داره

خانومای لاغر معمولا دیرتر از خانمای چاق پریود میشن

تغذیه هم بشدت اثر داره

درهرصورت اصلا نگران نباش دکتر هم میتونه دارو بده هم به دکتر تغذیه معرفیت کنه