2777
2789
عنوان

کارکردن غیرطبیعی شکم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این بعدازهروعده شیرخوردن شکمش کارمیکنه یعنی ده بارشیریخوره ده بارهم شکمش کارمیکنه

ی بار من واسه پسرم از دکتر پرسیدم گفت اگه شیر مادر میخوره تا ده بار هم اگه کار کنه مشکلی نیست....کم کم ک رو غذا بیافته درس میشه.تو فرنیش کره نریز

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)

اگه حساسیت به پروتین گاویه

که خودتون باید لبنیاتو قطع کنید و شیرخشک مخصوص بگیرین

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
اگه حساسیت به پروتین گاویه که خودتون باید لبنیاتو قطع کنید و شیرخشک مخصوص بگیرین

اتفاقا دکتردوشنبه بهش شیرخشک بدون لاکتوزداد امروز شیرش تموم شده ولی بازم همونجوری

بردم دکترشیرخشک مخصوص دلدبه لینات حساسیت داشت شیرخشک بدون لاکتوزدادم 

منم شیرخشک بدون لاکتوز بهش دادم البته فقط یه جعبه خریدم که امروزتموم شد دیدم تفاوتی نکرده دیگه شیرخشک خودش ودوباره دادم

اسم شیری که استفاده کردین چی بود چندوقت دادین

من اپتامیل پپتی 

خوب بعضی وقتاعلایم الرری ممکنه دوهقته بعدازمصرف اون ماده که بهش حساسن ازبرن خارج بشه 

ولی میتونی بچتوببری فوق تخصص اسم الرری ببینه 

شایداصن الرژی نباشه ولی توهمه جیودرنظربگیری خوبه

وخدایی که بشدت کافیست
من اپتامیل پپتی  خوب بعضی وقتاعلایم الرری ممکنه دوهقته بعدازمصرف اون ماده که بهش حساسن ازبرن خ ...

جی بگم والا دکتر گفت ببلاک ال اف بدون لاکتوز زود هم خوبش میکنه ولی رودخترم اصلا تاثیرنداشت 

برای اسهال های موقت ویروسی و .... ال اف میدن

اگر اسهال مزمن باشه یا تعداد دفعش زیاد باشه احتمال آلرژی بیشتره

من به دخترم آپتامیل پپتی میدم و خودمم رژیمم اگر لبنیات یا تخم مرغ بخورم تعداد دفعش زیاد میشه. الان پون ۶ ماه و نیمه  و غذا میخوره دفعش سفته ولی بازهم بخاطر آلرژی بعصی روزها تا ۳ بار دفع داره. قبل غذا خور شدنش ۷.۸ بار دفع داشت اگر من رعایت نمیکردم

دفع زیاد وزن گیری و کم میکنه. قبل از ۵ ماهگی نقاط خونی در مدفوعش ندیدی؟ بی قراری؟ کم وزنی؟

آرام باش،

توکل کن،

تفکر کن،

آستینها را بالا بزن،

آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست به کار شده اند
...............................................................................................................................

خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه
برای اسهال های موقت ویروسی و .... ال اف میدن اگر اسهال مزمن باشه یا تعداد دفعش زیاد باشه احتمال آلر ...

بیقراری که نه خیلی ولی وزنگیریش خیلی کندپیش میره دخترمنم دوروز دیگه هفت ماهه میشه ولی شش کیلو وزن داره اخه فرنی وحریره بادوم وسرلاک هم اصلا نخورد فقط شیرکا اونم بلافاصله شکمش کارمیکنه