2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره با روزی 2 سه ساعت میتونی بهش مسلط بشی....دیگه شرایط خودت رو بسجن ببین میتونی یا نه

روزی ۲/۳ساعت که اوکیه

فقط نگرانیم بچمه..اذیت نشه و‌بتونم به کارهای خونه و بیرون برسم

و اینکه کسی هم از اطرافیانم‌نفهمه

دیگه باید در خودت ببینی...نهایت باید بزاری مهد کودکی جایی....ولی شانست رو از دست نده

با شرایط خانوادگی‌که برام‌ پیش اومده نمیخوام شانسمو از دست بدم

من کلا دوران مدرسه و دانشجویی ادم‌پر تلاشی یودم و بسیارر درس میخوندم..الان که بچه دارم‌شرایط فرق کرده..هم درکیری ذهنی بیشتر همم وقتم ازاد نیست 

و همسرم همیشه میگه خیلی پر تلاشی صددرصد قبولی

با شرایط خانوادگی‌که برام‌ پیش اومده نمیخوام شانسمو از دست بدممن کلا دوران مدرسه و دانشجویی ادم‌پر ت ...

خوب یکمی بخونی قبول میشی...ببین تو آزمون های استخدامی رقابت بین چند نفر بیشتر نیست و خیلی ها سیاهی لشگرن....یکمی عمیق بخونی قبولی

آره با روزی 2 سه ساعت میتونی بهش مسلط بشی....دیگه شرایط خودت رو بسجن ببین میتونی یا نه

چند روز آدم روزی سه ساعت بخونه ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خوب تا زمان ازمون.اگر زمان کمتر باید بیشتر خوند

من روزی چهار ساعت میخونم آزمونم۱۱ مرداده ولی امیدی به قبولی ندارم،تک ظرفیتی دبیری زبان

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من روزی چهار ساعت میخونم آزمونم۱۱ مرداده ولی امیدی به قبولی ندارم،تک ظرفیتی دبیری زبان

ببین خیلی ها همین فکر تو رو میکنن و بیخیال میشن و خیلی ها میگن نخونده بریم امتحام بدیم....اتفاقا زمانی که تعداد پذیرش پایینه شانس پیروز شدن بیشتره...