امسال برای روز زن کادوی مادرم و مادرسوهرم ک محفوظه -البته هنوز نخریدم- میخوام علاوه بر اونها برای جاری و خواهرشوهرم و خواهرم هم یه چیزی بخرم البته سبک در حد یه روسری
مامان بزرگ من وقتی مامان سه سالش بوده فوت کرده.هر سال روز مادر بدترین روز سال واسه مامانمه.میدونم خیلی ها با نظرم مخالفن ولی کاش این روزای پدر ومادر نبود.دیگه جاری و خواهرشوهرو مد نکنین لطفا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودمم همین نظر رو دارم خیلی چیز بزرگی نمیگیرم فقط در حد یه روسری
اصلا از نظر من ایرادی نیست.هدیه دادن خوبه به ادمایی که لیاقتش را دارن
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"