2777
2789
عنوان

یه فکری کردم بیاید نظر بدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست

مامان بزرگ من وقتی مامان سه سالش بوده فوت کرده.هر سال روز مادر بدترین روز سال واسه مامانمه.میدونم خیلی ها با نظرم مخالفن ولی کاش این روزای پدر ومادر نبود.دیگه جاری و خواهرشوهرو مد نکنین لطفا.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن من اضطراب گرفتم برای هدیه مادر خودم و همسرم،نمی دونم چی بگیرم،اونوقت فکر کن جاری و خواهرشوهر ...

وایییییی فکرشم دیوونم کرد😲

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

موافق نیستم😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه اشکالی داره؟ گاهی واقعا با یک هدیه کوچیک شادی بزرگی به اطرافیان میشه هدیه کرد و آثار مثبتش رو تو ...

دقیقا چرا مثبت فکر نکنیم با خودمون بگیم برای شاد کردن دل یه نفر دیگه ک انرژیش به خودمونم برمیگرده و توقع انم نداشته باشبم ک اونام همین کارو انجام بدن

باور کن من اضطراب گرفتم برای هدیه مادر خودم و همسرم،نمی دونم چی بگیرم،اونوقت فکر کن جاری و خواهرشوهر ...

عزیزم من اگرم بگیرم ک فقط یه روسری واسشون میگیرم همین

ولی برای مادرم و مادرشوهزم هم منم همش فکر دارم ک چی بگیرم

خودمم همین نظر رو دارم خیلی چیز بزرگی نمیگیرم فقط در حد یه روسری

اصلا از نظر من ایرادی نیست.هدیه دادن خوبه به ادمایی که لیاقتش را دارن

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
البته یه چیزی هست هستین بگم....

بگو

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
بگو

میترسم باز سر همین قضیه ناراحتم کنن

اخه خواهرشوهرم عادت داره همیشه خونمون هم ک میاد اخرسر ب جای تشکر از من ک من همه ی کارها رو کردم از شوهرم کلی تشکر میکنه

من بخاطر تشکر اون این کارو نمیکنم ولی خب ادم کم توقعیش میشه دیگه