2777
2789

الان باز پیام داده شب تنهام میای پیشم؟ یه بارم قبلا رفتم پیشش ولی واقعا حوصلم سر رفت و دلم میخواست زود برگردم خونه.. الانم دلم نمیخواد شب پیشش بمونم 

شوهرش هم گفت ساعت ۲ شب میاد خونه پس دیگه تنها که نیست برم پیشش اول گفتم تو بیا خونمون گقت نه ساعت ۲ شوهرم میاد باید درو براش باز کنم تو بیا ولی حال ندارم برم چی بهش بگم؟😫

درضمن شوهرش پسرعمومه. فکر نکنید میرم خونه غریبه میمونم اون سری هم شوهرش کلا تا فردا صبحش نبود که رفتم پیشش 

بعد این بیشتر وقتا شوهرش سرکاری شبا خونه تنهاست الان یادش افتاده میترسه:/

بگید چی جوابش رو بدم

امروزم قراره بریم بیرون باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دخترا تو معاشرت سخت میگیرنبرا یه پسر هیچوقت این سوال پیش نمیاد😂خب اگه باهم اوکیین برو گناه دار ...

ببین باهم صمیمی نیستیم بخاطر کار شوهرش اومده تهران و اینجا تنهاست بخاطر همین بعضی وقتا اونم ۳ ۴ ماهی یه بار باهاش میرم بیرون 

اون سری هم رفتم خونشون اصلا باهم حرف نمیزدیم هیچ حرف مشترکی نداریم زیاد 

وا خوب بگو امشب متاسفانه نمیتونم کاری برام پیش اومده انشالله یه تایم دیگهسخت میگیریا اسی

اره مجبورم همینو بگم 

امروزم حال نداشتم برم بیرون باهاش ولی خب دیدم گناه داره تنهاست اینجا باهاش میرم بیرون بعضی وقتا