2777
2789
عنوان

جنبه داشته باشین دیگهههه

129 بازدید | 14 پست

باهام بد تا کرد💔

بهش گفتم که موهای بلند تو میخام رفت کوتاه کرد..

حتی موهای کوتاشم بیشتر از قبلش اونو زیبا کرد👩‍🦱

خو که چی؟ 

هرکیو میبینم رفته کچل کرده 

خواننده رو از کرده خودش پشیمون کردین

جنبهههههههههههه خانومممم جنبه داشته باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم بکنم 

دوست پسرم قسم خورد کان میکنم باهات😐😒موهام تا زیر باسنمه 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

یه کلمه اش رو نفهمیدم

ترند اینستاست 

این اهنگ باهام بد تا کرد

دخترا این اهنگو میذارن موهاشونو کوتاه میکننن 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

اگه کوتاه کنی گزارش تو میدم نی نی یارا😂😔

😂😂چرا همه تهدید میکننن

همینه که هست خانومم ناراحتی پاشو از ایران برو

😂😂تو، فکرشم برم 

یاد حرف مدیرمون افتادم 

با کرم پودری ک این خانوم زده من میرم عروسی! 😂