2777
2789
عنوان

کیا ماکارونی خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست

فقط اومدم بخندم🤣🤣🤣🤣🤣چطور تونستی ،من توی تلویزیون میبینم هوس میکنم ، پامیشم سریع درست میکنم اینقد که با ترشی ووخیارشور میچسبه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اومدم بخندم🤣🤣🤣🤣🤣چطور تونستی ،من توی تلویزیون میبینم هوس میکنم ، پامیشم سریع درست میکنم اینق ...

من علاقه ندارم زیاد

ولی از وقتی فهمیدم ک نباید بخوری هوس کردم😐😂

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

چه ربطی به بچه داره ضرر کنه به همه میکنه

سیستم ایمنی بدن بچه با بزرگسال یکیه مگه😐

این چن نفر ک مسموم شدن بچه بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته الان یادم افتاد بچه خواهرشوهرم ۳,۴ سالشه اونم خورده

پسر من ۴ماه دیگ میره تو ۲سال

چون شیرم میدم 

ولی میخورم دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیستم ایمنی بدن بچه با بزرگسال یکیه مگه😐این چن نفر ک مسموم شدن بچه بودن

دیگه اون ماجرا خیلی وقته گذشته ببین الان کل ایران بچه ها هم ماکارونی دوس دارن چقدر خوردن اونوقت الان همشون باید میمردن😊