2777
2789
عنوان

لیاقتت اینه که ولت کنن

169 بازدید | 13 پست

بچه ها در جواب اینکه یک نفر بهتون بگه لیاقتت اینه که ولت کنن از کسی توقع نداشته باش با تو رو تحمل کنه 

چی باید گفت چی میشه که یکی اینجوری میگه 

بگو اونا لیاقت منو نداشتن ، هرکی میره پی لیاقتش

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا اخلاقایی داشته باشه که غیرقابل تحمل باشه و باید خودتو اصلاح کنی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

کم محلی از ۱۰۰ چوب بدتره...تحویل نگیر روزگار یک جور نمیمونه بالاخره بتو نیاز پیدا میکنه...آنوقت جواب ...

خیلی شکسته ام دفعه قبل هم گفت تو واقعا باید بمیری تا بقیه از دستت راحت شن

خیلی شکسته ام دفعه قبل هم گفت تو واقعا باید بمیری تا بقیه از دستت راحت شن

امیدارم خدا برات بهترین اتفاق زندگیت را رقم بزنه ....شاد و سالم باشی...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....