2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا راهنماییم کنید

113 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۶ ساله تو رابطم . بعد سه سال خواستگاری کرد و جواب رد دادن خانوادم چون اصلا بهم نمی‌خوریم نه خودمون نه خانواده هامون. ۳ سال جنگیدم و نشد خلاصه خودمم سرد شدم دیگ نمی‌کشم و می‌خوام کات کنم . هربار نمیزارع . الان باز باهاش صحبت کردم که کات کنیم مگه از خر شیطون میاد پایین. عذاب وجدان بهم میده. دلم میسوزه براش . همش جلومو میگیره. بعد از ۶ سال رابطه نمی‌خوام بد تموم شه چون روزایی خوبی باهم داشتیم می‌خوام منطقی تموم شده که ایشون اصلا کوتاه نمیاد پس من چکار کنم . شرایط خانوادم هم با یک پدر معتادش خیلیییی بده از هر دو طرف اذیتم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

اگه میدونی دوستت داره و از علاقش مطمئنی که خب ازدواج کن باهاش در غیر این صورت وقتی خانوادت مخالفن باید کات کنی دیگه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

اگه میدونی دوستت داره و از علاقش مطمئنی که خب ازدواج کن باهاش در غیر این صورت وقتی خانوادت مخالفن با ...

نمیشه ازدواج کنیم هیچ جوره بهم نمی‌خوریم و تهش شکسته. از علاقش مطمعنم ولی رسیدنی در کار نیست .

مشکلم اینه که قبول نمیکنه تموم کنیم دیگ خستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ازدواج کنیم هیچ جوره بهم نمی‌خوریم و تهش شکسته. از علاقش مطمعنم ولی رسیدنی در کار نیست .مشکلم ...

یعنی چی قبول نمیکنه

خودت تمومش کن

پس تا کی میخوای ادامه بدی

یعنی چی قبول نمیکنهخودت تمومش کنپس تا کی میخوای ادامه بدی

دلم میسوزه براش .‌ مظلومه ولی خب بدرد هم نمی‌خوریم دوست داشتم بعد از ۶ سال منطقی جداشیم . قدرت اینکه بزنم بلاکش کنم رو ندارم  

دلم میسوزه براش .‌ مظلومه ولی خب بدرد هم نمی‌خوریم دوست داشتم بعد از ۶ سال منطقی جداشیم . قدرت اینکه ...

یعنی چی قدرتشو ندارم؟پس تا کی میخوای ادامه بدی؟اینجوری اونم روز به روز بیشتر وابسته میشه

بس نبود این ۶سال رابطه ی اشتباه؟

یعنی چی قدرتشو ندارم؟پس تا کی میخوای ادامه بدی؟اینجوری اونم روز به روز بیشتر وابسته میشهبس نبود این ...

بنظرت چکار کنم 

مگه اونوروز که باهاش دوست شدی شرایطش فرق میکرد ؟ شش سال پسر مردم رو سرکار گذاشتی باهاش تو رابطه بودی حالا دلت رو زده . خب حالا چ‌بلاک کنی چ با خوبی تموم کنی متاسفانه تو رابطه بعدی کارماشو پس میدی و اینم بدون همیشه تو زندگی یه نفر عاشقت میشه دیگه پیش نمیاد .

البته اگه مشکلی مثل اعتیاد خیانت و ...داره خب بحثش جداست باهاش تموم کن  

مگه اونوروز که باهاش دوست شدی شرایطش فرق میکرد ؟ شش سال پسر مردم رو سرکار گذاشتی باهاش تو رابطه بودی ...

چقدر راحت قضاوت کردی 🙂💔

من ۶ سال با همه چیزش ساختم . شرایطش رو نمی‌دونستم چون مجازی آشنا شدیم. خانوادش رو هیچوقت ندیده بودم . خودش. رو فقط ی بار .شب خواستگاری همه چیز مشخص شد  و تفاوت ها و .... سه سال هم با خانوادم جنگیدم و نشد و نشد بعد از اون همه کتک و سختی بله سرد شدم اما هیچوقت پسر مردم رو سرش کلاه نزاشتم من ختی الآنم بیشتر بفکر اونم و ضربه نخوره وگرنه راحت بلاک میکردم . جای من نبودی پس قضاوت نکن