2777
2789

من شوهرم برای خرجای شخصیم هیچ پولی نمیده بهم

مگر اینکه بگم کارتتو بده فلان چیزو بخرم من چندماهه که ازدواج کردم بدم میاد هی پول گدایی کنم

الان ۵۰ تومنم توی حسابم نیست، اصن نمیپرسه پول داری نداری یا ...

اگه یه پولی هم بزنه برام توقع داره برای خونه خرید کنم و چیزای خورد و خوراکی را بگیرم. من میخوام یه پولی برای مخارج شخصیم داشته باشم. شماها شوهرتون پول میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک و صریح برای خودت ازش پول بخواه یه مقداری رو تعیین کن که ماهانه برات واریز کنه همین اول زندگی اگه نتونی عادتش بدی دیگه نمیتونی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ن مگه میشه باید بهش بگی دخترا تو خونه پدرشون هم خرجی دارن من ماهی ۵ تومن میگیرم همسرم میگه چک دارم ببخشید ی مدت دیگه ده تومن میدم از این آدمای بود ک اگر خرجی یا چیزی میخوای بخری کارت منو بگیر بهش گفتم من از این موضوع خوشم نمیاد تو خونه نباشی من ی چیزی بخوام باید منتظر بشم تا تو بیای مشاوره هم میریم اونم بهش فکت این عادت بده الان دیگه میده 

من هیچی سردرنمیارم حتی نمیدونم قبض اب وبرق کی میاد میره کی یخچال وفریزر خالی میشه همشو شوهرم انجام میده چک میکنه 

چیزی برای خرید شخصی بخوام هم باهم میریم خرید میخریم

من ازاول هیچ مسئولیتی جز نگهدادی بچه قبول نکردم هیچی 

تماما همسرم 

.

مرد باید بفهمه که زن خرج داره. بچه هم دارین؟ اینجور مردایی که نمیفهمن و قلدرن رو باید فهموند. اگه بچه داری یه قهر جانانه برو بچه ها رو بزار سرش و اسم طلاق و نفقه ندادنش و بیار میفهمه چه خبره