من سننم داره میگذره اصلا به حالی دارم فقط خدا میدونه افسرده شدم مامانم از من بدتر پیر شده همش غصه منو میخوره یواشکی گریه میکنه انقدم نذر نیاز کرده ...۹ساله نشده هردومون مشکل داریم همسرمم مثل اول نیست کم حرف بی حوصله ....خودمم صبح پامیشم میبینم چقدر خونه سوت کور ...موهای همسرم همه ازدم سفید شده....دیگه درو اطرافم همه باردار یا دوتا دارن....چقدر رفتیم دکتر تا دوسه دوره دارو میداد واسه بار دیگه پولمون تموم میشد تو این چند سال پول نبود ای وی اف کنیم خواهشا تنه نزنید که پول نیست بچه نیار ...ولی یه دونه از خدا خواستم ....امسال اخرین فرصتمه میخوام بری ای وی اف یه مقدار جمع کردم دو روز پیش رفتم ۳۷سال ....برام دعا کنید بدترین روزای عمرمه
ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۵سال ...من اصلا پیر شکسته شدم خداشاهده یه روزم از فکر غصه بچه بیرون نبودم
من اصلااااا بفکرم نمیرسه بچه ندارم کیف کن بابا، در عین حال تلاش سهم بکن برو دنبالش ولی از جونیت هم لذت ببر از نبود بچه هم لذت ببر فکر میکنی چه گلی میخاد به سرمون بزنه؟