2777
2789
عنوان

مشهدی ها یه لطف میکنید کمکم کنید

65 بازدید | 9 پست

سلام من تازه اومدم مشهد میخوام برم کلاس شنا ولی هرچی میگردم نظرات درباره استخر ها خیلی بده اصلا حالم بد شدش شما استخری رو پیشنهاد میدین

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو
آستان قدس

خوبه ؟ کثیف نیست؟

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخر  ارمغان  و آستان قدس  و  بهترینش هم استخر  دانشگاه علوم پزشکی مشهد

هزینه هاشون ی کم بالاس

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

والاداره بیست و پنج سالم میشه هرکاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم برم استخر یا موجا حتی دریا میرم پاهام خیس نمیشه چندشم میشه درتنها موردی هم ک اطلاعات ندارم همینه🥲انقد دوسدارم با دوستام برم همیشه میرن ولی نمیتونم

اگه یه جای خوب پیدا کردی بمنم بگو عزیزم🥲

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

استخر ارمغان و آستان قدس و بهترینش هم استخر دانشگاه علوم پزشکی مشهدهزینه هاشون ی کم بالاس

مرسی عزیزم

والاداره بیست و پنج سالم میشه هرکاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم برم استخر یا موجا حتی دریا میرم پا ...

ببین نظرا رو میخونم یکی میگه سوسک داره یکی میگه موش داره 😂😐

😂😂😂😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عزیز من تمام استخرهای مشهد رو رفتم

توی هیچکدوم موش و سوسک ندیدم

ب نظرات کاربرها توجه نکن. ی عده کلا کارشون تخریبه

میرن استخر  پول بلیط بنظرشون زیاده  میخوان حرص‌شون رو خالی کنن تخریب میکنن!!

من هزار بار برام پیش اومده از روی نظرات با استرس رفتم سمت چیزی

دیدم نه بابا  عالی بوده

اگ میخای عالی باشه مال علوم پزشکی رو برو

برای آب درمانی دکترهارو اونجارو توصیه میکنن چون بهداشت و آبش از تمام استخرهای مشهد بهتره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!