2777
2789
عنوان

خواستگار رفیق باز

92 بازدید | 11 پست

سلام من ۱ ساله با پارتنرم تو رابطم هید خواستگاریمونه به شدت ادم خوبیه من نمیتونم عیبی روش بزارم و واقعا سازگاری خیلی خیلی زیادی باهم داریم

این اقا یه دوست داره که اصلا ادم خوبی نیست و محل کارشون یکیه و این دوستش دائما در خال تماس گرفتن باهاشه که پاشو بیا بیرون پاشو بیا خونمون پاشو بیا دم در سر کوچم و چون ادم معتاد و همه جوره ایی هستش به خاطر وجودش رابطمون به مشکل خورده

حالا من بین عقل و احساسم موندم بمونم درستش کنم یا برم !؟چون واقعا دوسش دارم خانواده ها در جریانن مامان من داره جهیزیه میخره خانواده اون قراره بریم نشون بخریم

و واقعا بین دوراهی بدی موندم

مثل خواهرتونم کمکم کنید

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

اینوم اضافه کنم مثلا دوستش دیشب ده شب اومد دنبالش تا ۱ شب بردش بیرون در حالی که در طول روز پیششه

و چون ادم ساده اییه قدرت نه گفتن نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر یه مشکل میخوای بذاری بری؟

شما بگو من چکار کنم؟به کجا متوسل شم 

به خدا یه چشم اشکه یکیش خون نمیدونم جواب خانواده رو چی بگم 

کلا باهم ارتباط نداشتن الان که اومده محل کارش ارتباطشون زیاد شده

اگر بخوای قبولش کنی راه درازی در پیش داریچقدر دوستت داره چقدر از خانوادش حرف شنوی داره ببین میتونی ه ...

ما یک ساله باهمیم این اقا دوست ده سالشه خودش میگه یکم بهم فرصت بده کمش میکنم و خودش اصلا نا بهش زنگ میزنه نه چیزی فقط اونه ک در حال زنگ زدن بهشه

ما یک ساله باهمیم این اقا دوست ده سالشه خودش میگه یکم بهم فرصت بده کمش میکنم و خودش اصلا نا بهش زنگ ...

ان شاالله که خیره ولی شما با فرض اینکه رفیق بازه بهش جواب مثبت بده

بعد ازدواج هم حتما برا تایمای خالیتون برنامه بچین قبل اینکه رفیقش بچینه 

ان شاالله که خیره ولی شما با فرض اینکه رفیق بازه بهش جواب مثبت بدهبعد ازدواج هم حتما برا تایمای خالی ...

متاسفانه قدرت نه گفتن نداره