2777
2789

من درامدی ندارم

ی ماهیانه کم دارم ک همونو پس انداز میکنم ک طلا بخرم

هر بارم 500 یا 700 سوت خریدم و تا الان 3 گرم شده

میخوام خدا بخواد 6گرم کنم و ی نیم پوش بخرم

حالا ب این فکر میکنم ک فردا روز برم طلافروشی و این ریز ریزهارو ببرم طرف خندش نمیگیره؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

انقدر اینطوری خرید فروش میکننا خنده واسه چی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر اینطوری خرید فروش میکننا خنده واسه چی

اخه گرم بالا نیس و همش ریزه اس

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
رفیق همسرم همینجوری طلا خرید باهاش ماشین گرفت البته صفر نه

اانشاالله منم بتونم بخرم😅

اخه گرم بالا نیس و همش ریزه اس

اشکال نداره ببر بفروش

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اعتماد به نفس ببر بالاوقتی طلا انتخاب کردی ببر تعويض کن

تنها چیزی ک ندارم همین

طلایی ک میخوام رو انتخاب کردم

5گرم و 500سوت

باید 6گرم جمع کنم ک بتونم تعویض کنم

دعاکن💖

اشکال نداره ببر بفروش

فعلا ک مقدارش کمه

باید 6گرم بشه

ب ۷۰۰. ۸۰۰سوت چند میدی چیا میخری

برام مهم نیست چی بخرم

مهم این ک اجرتش کم باشه چون هدفم پس انداز نه مصرف

ولی خب انگشتر،اویز ساعت،زنجیر نازک و... میشه خرید

الان ی طلای 700 سوتی حدودا 6تومن میشه