2777
2789

چند روزه پریودم کلا باهام سرد شده ۲۴ ساعتی تو گوشیه یعنی بدون اغراق دیشب بهش گفتم بسه دیگه سرم درد گرفت بیا بیرون برگشت گفت چیکار کنم دربیام تورو نگاه کنم دلم شکست ب روم نیاوردم  امدم جدا خوابیدم صبم بیدار شد توقع داشت بگم بیا صبونه اماده کنم بخور منم عین خودش رفتم تو گوشی پاشد رفت سرکار حرفش خیلی حالمو بد کرده چجوری تلافی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مساعل رو بزرگ نکنید بنظرم ادم بعضی اوقات یه چیزی میگ دیگ بیخیال سکوت کردی خوب بوده دیگ

اخه یسره تو گوشیه اصلا انگار ن انگار منو پسرمم هستیم عین هتل فقط برای غذا اونم باید چندبار صدا کنم تا بیاد   کلافه شدم 

سلام عزیز دلم

عزیزم به فکر تلافی نباش 

اون شوهرته 

پیش میاد، از آقایون چه انتظاری داری

من نظرم اینکه خودتو خیلی خوشگل کن، لباس خیلی جذب بپوش یا لباسی که مخصوصا... یک تیپ متفاوت و شیک و عطر بزن

مردن دیگه، تا تورو میبینه دلش میریزه، اونوقت تو قهر کن

این میاد نزدیکت تو ازش دور شو 

آخر سر بهش بگو از رفتارت ناراحت شدی و بعد برو بغلش کن

فیلم ترکی شد😐😂

ولی احساس میکوم این بیشتر جواب میده 

البته اگه بچه داری😑بیخیال

تلافی کردن داخل رابطه خیلی بده ، سعی کنید کنار بیاید. و همسرتون رو درک کنید ، اگه این حرف رو زده شاید ممکنه خودش حالش بد باشه ، یا اتفاقی افتاده باشه بین خودشو دوستاش ، درضمن وظیفه کرد همیشه نازکشیدنه زنشه ،اسنو گفتم که بدونید دو طرف ایراد داشتید 

🤦🏻‍♀️😑فکن طرف ریده تو اعتماد بنفست تازه پاشی براش ترگل ورگلم بکنی

خب شوهرشه، اگه اونم برینه، که رابطشون ریده شده

باید جمع و جور کنه وگرنه اگر تلافی کنه ممکنه شوهر سرد تر بشه و بیشتر به رفتار اشتباهش ادامه بده. 

این مردا که هیچی حالیشون نیست