2777
2789

۶ ماه قبل مدیر عامل من ،منو یهو از گونه بوس کرد 

بماند که تا مرز استعفا رفتم و بعدش هم ارتباطمو اینقدری کم کردم که در ماه شاید سه بار تو جلسه باهاش باشم 

اون موقع که گفتم استعفا میدم و نمیام دیگه گفت سوتفاهم شده برات مثل خواهرمی ،۲۰سال کوچک تری

دیروز یه جلسه داشتم باهاش که درباره مشکلات کارمندا بود

گفت تو کلا زود ناراحت میشی و حساسی ،مثلا اون موقع هم از من بد برداشت کردی و دچار سوتفاهم شدی 

رسما گفت زیادی شلوغ کاری میکنی 

آقا این اینو گفت من از دیروز همش میگم نکنه من اشتباه کردم و ناحق اون همه حرف بارش کردم و ارتباطمو کم کردم

چون تو کار حمایتم میکرد خیلی 

نظرتون رو میشه بگین🙏؟ چرا دوباره بعد ۶ ماه اون موضوع رو ول نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوغ کاری نبوده دوباره مطرح کرده ببینه شاید این که موندی و هنوز باهاش حرف میزنی شاید نظرت تغییر کرده باشه و اینبار مشکلی نداشته باشی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه عزیزم کارت درست بوده

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کارش بد بود شک نکن

من بعد اون اتفاق فقط ارتباطمو خیلی کم کردم و متاسفانه یکی از همکارا که دوستمه میدونه ،یعنی اینقدر حالم بد شد و به گریه افتادم فهمید

چند روز پیش بهش گفته با خانوم ناصری چی به هم میگین 

ساده نباش خواهر من

من بعد اون اتفاق فقط ارتباطمو خیلی کم کردم و متاسفانه یکی از همکارا که دوستمه میدونه ،یعنی اینقدر حالم بد شد و به گریه افتادم فهمید

چند روز پیش بهش گفته با خانوم ناصری چی به هم میگین