2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد و کار کردن

73 بازدید | 11 پست

مادرم مغازه داره میخاد جمع کنه و من میخاستم برم شهر دیگ کار کنم و اونجا برم دانشگاه 

بنظرتون کنار خانوادم بمونم و برم دانشگاه آزاد شهرمون رشته آموزش ابتدایی ثبت نام کنم بهتر نیست و پشت کنکور هم نمونم و اینجوری عمرم هم تلف نمیشه برا فرهنگیان که نمی‌دونم آخرش مصاحبه م تحقیقات چقدر محدودیت داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اموزش ابتدایی نخون عزیزمچون این روزا استخدام ها کمتر شده تا شما درست تموم شه معلوم نیست هست ...

نهایت مدارس غیرانتفاعی درس میده ولی علوم تربیتی بخونه بهتر استخدام جاهای دیگه م میشه بشه

نهایت مدارس غیرانتفاعی درس میده ولی علوم تربیتی بخونه بهتر استخدام جاهای دیگه م میشه بشه

خب غیر انتفاعی خوب خیلی کم

ب نظرم روانشناسی یا حسابداری هم خوبه

البته ی پیشنهاد 

چون خیلیا دیدم اموزش ابتدایی خوندن و باهاشون صحبت کردم میگفتن برگردیم عقب ی رشته دیگ میخونیم

به نظرم اموزش ابتدایی نخون عزیزمچون این روزا استخدام ها کمتر شده تا شما درست تموم شه معلوم نیست هست ...

عزیزم ما منطقه ۳ هستیم و اینجا اصلن معلم نداره میدونم دیگ دانشگاه تموم کنم استخدام میشم 

کلا دانشگاه شهر خودت راحت تره پشت کنکور هم نموندن ولی اگه فکر می‌کنی واقعاً چیزی که میخواهی میاری بش ...

اول مدرکم بگیرم که ۳ سال عمرم که دارم زبان میخونم و بعدش میخام کنکور بدم به فنا نره