2777
2789

شوهرم دیروز بعد از ده سال زندگی مشترک ویه بچه هشت ساله گفت برو طلاق بگیر نمی‌خوامت اونم سر خانواده من که بابات هیچ گوهی نیست و عقل نداره و فلان حالا بدبختی این جاست که با ننه اش تو یه ساختمون هستیم من بری مادرش خوب بودم هر روز میرفتم بهش سر می‌ زدم براش غذا می‌بردم کاری داشت انجام میدادم ولی با این حرفهای شوهرم دیگه دست و دلم نمیره که بخوام به ننش سر بزنم بخدا خسته شدم دیگه بریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دل خوشی از پدرم ندارم تا توی خونش بودم همش تخقیرم میکرد چون بدجنسه

هرچیم باشه تو دلت متنفر باش به شوهرت اجازه نده توهین کنه الان به بابای خودشون تو بگی چشم ادمو در میارن

به مادرشم کار نداشته باش احتراک در مقابل بی احترامی فقط طرفو هار میکنه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
اگر به پدر و مادر او احترام می ذاره شما هم به پدر و مادرش احترام بذار اگه نه که شما هم احترام نذار ...

نه بابا احترام کجا بوده همین عید نوروز به زور میاد خونه بابام

هرچیم باشه تو دلت متنفر باش به شوهرت اجازه نده توهین کنه الان به بابای خودشون تو بگی چشم ادمو در میا ...

آخه اگه نرم بهش سر بزنم میگه چرا نیومدی مادرش پیر هست هشتاد سالشه یه دوباره سکته کرده نمیدونم چرا نمی میره از دست این یکی راحت شم 

معذرت میخوام تو رو خدا ببخشید 

من دیگه نمیتونم تاپیک بزنم .میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید لطفا 

گزارش زدید لایک کنید ایت الکرسی براتون میخونم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
نه بابا احترام کجا بوده همین عید نوروز به زور میاد خونه بابام

شوهر منم به زور خونه مامانم میاد .دیروز  هم مامانم زنگ زد برای شام دعوتمون کرد  شوهرم گفت خستم نمیام در حالی که تو خونه سر حال بود تا ۱۲ شب هم بیدار بود .

منم خونه مادرش نمی‌رم  اگر هم برم دیر به دیر 

چطور پدر و مادر اون احترام می خوان پدر و مادر ما نمی خوان