2777
2789

ب نظرم هر چی کمتر کرایه بدی بهتره 

رهن میمونه برات اخر

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اعتقادم بر این بوده طلا فقط برای خرید خونه بفروشم اونم در صورتی که سهمم به نامم بشه

برای هیچ چیز دیگه محاله بفروشم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

طلابرای ارامشم میفروشم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برای خرید خونه اره ولی برای پول پیش نه چون پول پیش تا سال دیگه پول ارزش نداره

ولی خو مثلا اگه ی تیکه طلا رو بفروشه بشه ۱۰۰ تومن فرضا ارزششم کم بشه بعدا دارتش 

ولی اگه ماهی ۱۰ تومن کرایه بده تا اخر سال همون ۱۰۰ تومنه رو داده و ندارتش 

میتونه طلا بفروشه 

بعد اون ماهی ۱۰ تومنه رو پس انداز کنه طلا بخره یا هر چیزی ...آخر سال هم طلاشو داره هم پولشو

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

چندسال پیش هم طلابرای پول پیش فروختم تازه دوساله تونستم چندتیکه طلابخرم

اصلاحیف مگه جایی که هستی بد؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

من خیلی مواقع طلا فروختم برای خیلی کارها ، حتا کاری که می شد صبر کرد و بعد از صرف زمان نیاز به فروش هم نبود

ولی حال خوب اون لحظه برام مهم بود

افرادی بودن که وقتی می دیدن کارم رو  ، سرزنشم می کردن ولی برام مهم نبود

الانم پشیمون نیستم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد