2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عکس کفش نذار وسایل دیگه هم نذاری بهتره یه مشت ببخشید آ ل ت مغز اونجا ان

اره واقعا دیشب کلی پیام اومده بود وقت نکردم پاک کنم اگهی مو صبح شوهرم گوشیمو گرفت پیامکای بانکو چک کنه نزدیک بود قلبم بیاد تودهنم

یه عده وحشی بیشعور میان تو دیوار یمدت یه کتونی مردونه که برا شوهرم دوستش سوغات اورده بود و بزرگ پا بود اگهی دادم یه سری اشغال اومدن که اغلبم زن بودن کثافت بمن پیام داده بود خواستم بگم خیلی بیشعوری یکی نوشته بود پروفایلت زنه کفش سایز ۴۴ میپوشی بعدم لجنا بلاک کرده بودن که جوابشونو ندی نمیدونم توی چه طویله ای بزرگ میشن اینا

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
سلام سعی کن تو توضیحات بنویسی اقام مزاحم نشید گزارش میکنم به عنوان یه اقا میدونم ک گفتم😁

دقیقا نوشته بودم مزاحمت=بلاک

اون اقا خیلی باید پست باشه که حتی اگه نمینوشتمم بیاد و حرف های بی ربط بگه انشاالله خدا ریشه اینجور ادمارو نابودکنه