2777
2789
عنوان

شما بگین چکار کنم حق دارم یا نه

132 بازدید | 12 پست

سلام خوبین

قبلا تاپیک زدم راحب شغلم و کارم

24سالمه مجردم

سه سال ی قنادی کار مبکتم قنادی کوچیک... 

بد 3سال تاز از خرداد ماه امسال میخاد بیمه رد کن

از8/5صبح تا8/5 شب

ماهی5 تومن

گا هی در هفته ساعت4/5 -5 تعطیل بشم

بخدا همیشه حقم ناحق میش نمیتونم دفاع کنم. 

الان چکار کنم

بهش گفتم خقوقم کمه میگ واس من هم چیزی نمیمونه

چحوری بیام بیرون از کار

خسته شدم

انگار دعا چیزی گرفتن بسته شدم اینجا

😭😭😭😭😭😭

چی بگم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پنج تومن برای این ساعت کاری کمه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

خیلی کمه عزیزم

شما اگه دیپلم داشته باشی، توی هر شهری بری توی یک کارخونه تولیدی معتبر مشغول بشی از روز اول بیمه‌ای و حقوق پایه قانون کار رو می‌گیری به ازای ۷:۲۰ ساعت کار در روز

این رسما برده داریه الان که دیگه تو کارت خوب راه افتادی برو چندتا قنادی بزرگتر و مجهزتر درخواست برای شغل بده اگه حقوقشون خوب بود برو 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فروشندگی و چیدن بار و جعبه زدنقسمت کارگاه ی جای دیگ اس تو قنادی نیسولی صبخ تا شب باید وایسم دیگ همه ...

بیا بیرون دختر من باریستا هست 9تومن میگیره به صاحبکارش گفته بیشتر نکنه نمیمونه جای دیگه 14میدن