2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگریم مشکل داشت دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 32 پست
۲.۵ سلفری هم میدادی اوکی بود نی نیت سالمه گلم ، این آزمایشات یه وجهیش دکون بازاره نگران نباش من پسر ...

عزیزم🥺

ایشالله سالم باشه بخدا از دیروز کارم گریه اس

منن دو هفته وقت ددارم تا ۱۹ هفته 

کی جوابشو میدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا☹مال من چند روزه میاد

آره عزیزم پسرم طی یکسال دوبار عفونت ریه گرفت لاغر هم بود احتمال یه بیماری خطرناک رو دادن هرچی دکتر بردم نشد یه حرف زدن مجبور شدم بدم.خودتو مشغول کن فکر نکنی ..یادت افتاد بچه ی منم  دعاکن

نه عزیزم دکتر به خاطر ناراحت نشدن شما باعث نمیشه یه بچه که دور از جون بچه ی شما مشکل داشته باشه دنیا بیاد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عزیزم🥺ایشالله سالم باشه بخدا از دیروز کارم گریه اسمنن دو هفته وقت ددارم تا ۱۹ هفته کی جوابشو میدن؟

نگران نباش 

سالمه 

مطمئن باش 🥰

من الآن انقدر استرس کشیدم سر این یکی 

دکترم یه حرف خوبی زد ، گفت خدایی نکرده اگر مشکلی داشته باشه کاری ازت بر نمیاد ولی اگر مشکلی نداشته باشه و تو اینجوری بهش استرس بدی خودت دستی دستی مریضش می کنی 

پس استرس نداشته باش 

نی نیت سالمه ، شرط میبندم باهات من ۳ بار تو این موقعیت قرار گرفتم بهت قول میدم که نی نیت سالمه

معمولا یه جواب ۳ یا ۴ روزه داره و بعد جواب اصلیش تقریبا ۲ هفته تا ۲۰ روز میاد

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آره عزیزم پسرم طی یکسال دوبار عفونت ریه گرفت لاغر هم بود احتمال یه بیماری خطرناک رو دادن هرچی دکتر ب ...

ان شاالله چیزی نیست و بخیر میگذره گلم 

سلامت باشه الهی❤️

نگران نباش سالمه مطمئن باش 🥰من الآن انقدر استرس کشیدم سر این یکی دکترم یه حرف خوبی زد ، گفت خدایی ن ...

ایشالله🥺😢

اون جواب ۳ یا ۴ روزه زنگ میزنن؟بعد باید برم ازمایش خونم بدم؟

ان شاالله چیزی نیست و بخیر میگذره گلم سلامت باشه الهی❤️

ممنونم عزیزم.ان شاءالله خدا عزیزانتو حفظ کنه برات🥰.اگ یادت موند دعا کن برامون به هرکی رسیدم گفتم دعا کن.خدا خیرت بده

ممنونم عزیزم.ان شاءالله خدا عزیزانتو حفظ کنه برات🥰.اگ یادت موند دعا کن برامون به هرکی رسیدم گفتم دع ...

حتما دعا می کنم اگر لایق باشم 

همین امروز میرم به نیت گل پسرت به خانم ام البنین متوسل میشم🥰 ۱۳۵ حمد می خونم هدیه به خانوم ، ان شاالله خیلی زود خبر سلامتیش برات بیاد❤️