2777
2789

لطفا قبل از تشکیل زندگی مشترک،اهداف،مسئولیت ها،وظایف و ... شخصی و مشترک رو مشخص کنید!  تامین هزینه ها رو اگر صرفا وظیفه مرد میدونید،در قبالش وظایف و مسئولیت هایی هم به عهده زن هست

اگر داشتن درامد و استقلال مالی براتون اهمیت و اولویت بالاتری نسبت به امور خانه داری و مراقبت از فرزندانتون داره،حتما شاغل بشید چه بیرون از خونه و چه خونه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا قبل از تشکیل زندگی مشترک،اهداف،مسئولیت ها،وظایف و ... شخصی و مشترک رو مشخص کنید! تامین هزینه ه ...

خب همینه اینا قبلش مشخص شد که من سر کار نرم وخانه دار باشم و خودش بهم پول بده

الان زده زیرش

اولا زندگی مشترکه هر چی ک دارن برا خودشون و بچه ها یا بچس

ثانیا زن باید تامین باشه از هر نظری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب کارش جوریه که دو هفته تو ماه بیکاره بره سر یه شغل دیگه ولی چون به قناعت من عادت کرده میگه همین حق ...

دیگه اگه داره پس برای خودت خرج کن

اولش شاید سخت پول بده 

اما عادت میکنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن