2777
2789
عنوان

یکی از پسرای دانشگاه هی پیام میده

91 بازدید | 13 پست

یچه ها من ترم اولم اون ترم اخر رشته حقوق. ما یه کلاس عمومی باهم داشتیم. از اون موقع به بهونه های درسی پیام میده ولی خیلی سرد. اما مشخصه که بهونه داره پیدا میکنه. مثلا پیام داده به من میگه میشه توی سایت برام اینو چک کنی سایت برای من بالا نمیاد. درصورتی که برای همه اوکی بود و یارو چهارسال رفته دانشگاه مگه میشه دوستی نداشته باشه که سوالاشو از من ترم اولی میپرسه 😐

یا مثلا هی اطلاعیه هایی که توی گروه دانشگاه میزارن رو فوروارد میکنه. اون روز بهش گفتم خودم عضو هستم میبینم. بعد حالا که ترم تابستون انلاینه. پیام داده اگر میخوای من بجات میرم سرکلاس ها تو استراحت کن. بچه ها نمیدونم فقط منم یا شماهم اینجوری هستید، واقعا یکی باید مستقیم پینشهاد بده بنظرم. اصلا خوشم نمیاد از پسر ترسو

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه ازش خوشت میاد نخشو بگیر چص نکن بابا خودتو یه چراغ نشون بده

نه والا چیز خاصی نیست. معمولیه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

نخشو نگیر ولش کن پسفردا دلتو میشکونه میای اینجا تاپیک بهم فلان کرد دلم براش تنگ شده میزنی بیخیال زند ...

نه من خیلی روی احساساتم کنترل دارم. سه سال با یکی بودم باهاش کات کردم حتی از صمیمی ترین دوستم نظر نپرسیدم چه برسه اینجا تاپیک بزنم. واسه همینه از ادمای لوس مثل این بدم میاد

منم از این جور آدما خوشم نمیاد انگار تکلیفش با خودش مشخص نیست

اصلا طرف دل و جرعت نداره. تو بیا حرفتو بزن تهش میگم نه تکلیف خودتم مشخص میشه این اداها چیه

اصلا طرف دل و جرعت نداره. تو بیا حرفتو بزن تهش میگم نه تکلیف خودتم مشخص میشه این اداها چیه

اره بابا ، ولی اینو بگم از طرف کسی که سالهاس دانشجوعه😁  چند روز پیش یکی از همکلاسیام بهم اعتراف کرد من رد کردم گفت  ازت خیلی خوشم میاد از روز اول و ... کلی حرف عاشقانه زد بعد گفتم نه ما مناسب هم نیستیم گفت بد شد که 

گفتم چی بد شد ؟! گفت اینکه بهتون گفتم ، دوست نداشتم رد شم 😐گفتم نه من عین خیالم نیست اصلا حرفاتونو و پیشنهادتون نشنیده میگیرم تمام 😄

اینایی که اعتراف میکنن اینجورین وای به حال این که میگی🤦🏼‍♀️

خیلی داستان از پیشنهاد ها دارم شاید تاپیک بزنم 😅