2777
2789
عنوان

چه واکنشی به برادرشوهر داشته باشم

259 بازدید | 15 پست

مهمونشون میگه عروستون خیلی مظلومه ، بعد برادرشوهرم ب حالت کنایه برمیگرده سرتاپای منو نشون میده میگه اره خیییلی مظلومه

خانواده همسرم از وقتی باهاشون مرز گذاشتم غیبتم رو میکنن پیشش و اونم بهم بی محلی و بی احترامی ابن شکلی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خودشونم در جریان بودن که منو انتخاب کردن 

اتفاقا از وقتی با من اشنا شدن یکم بهتر شدن😁

اما در کل من از مظلوم بودن خوشم نمیاد 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بگو خودشونم در جریان بودن که منو انتخاب کردن اتفاقا از وقتی با من اشنا شدن یکم بهتر شدن😁اما در کل م ...

من مظلوم نیستم ، مهمونشون در جریان مرز گذاری من نبود، برادرشوهرمم برا همون تیکه انداخت

معنی مظلوم رو میدونی؟یعنی مورد ظلم واقع شدهاز کی تا حالا تعریف حساب میشه؟من کسی بهم بگه مظلوم بدم می ...

اره اونو ک دوس ندارم ولی من نخواستم مهمون رو توجیه کنم ک من مظلوم نیستم و.... ک بدتر خانواده سوهر گوشاشونو تیز کنن .. فقط میخندیدم ب حرفش اما برادره بد تیکه انداخت