2777
2789

از وقتی یادمه همیشه حرص وغصه داشتم ،از بچگی حرص خانواده مادری و پدری.دعواهاشون بیماری هاشون فوت شدنشون همیشههههه درگیر این چیزا بودم دخالت دیگران تو زندگیمون بعدم بدبختیای برادرم خواهرم ،،،دلم میخواد خون گریه کنم امشب ،دو هفته ست یه بغض تو گلومه،یه غم سنگیییین تو قلبم کاش گریم میگرفت شاید آروم میشدم.چقد سختی کشیدن مادرم سخت بود چقد دیدن غم خواهر وبرادر سخته ….واسه همینه هیچوقت قلبا شاد نبودم وبی انرژی بودم چون تو غم بزرگ شدم والانم همینه شکر خدا شکررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعای روز یکشنبه رو بخون فردا یه فرازش اینه خدایا از تواتر احزان"ناراحتی های پی در پی"به خدا پناه میبریم

کوتاهم هست

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

الان مشهدم

اگر رفتم حرم برات دعا میکنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دگ صبر نمیخوام ،میخوام دگ غم عزیزام نبینم ک صبور باشم

گلم میخوای یکم از  خانواده خودم بگم تا ببینی  زندگی همه همینه 

زنداداشم ۶ سال تو کماست با کلی خرج و نگهداری سخت 

سه بچه داره که کوچیکه یک سالش بود مامانش رفت تو کما و داداشم پیر شد مادرم تو پیری سه تا بچه نگه میداره 

دوتا از خواهرام درحال طلاقن 

یکی هم که شوهرش معتاد بزور زندگی میکنه

دوتا دیگه از خواهرام بالای ۳۴ هستن ازدواج نکردن 

خودمم که دیگه بماند 

خلاصه که زندگی مارو می‌کنه نه ما زندگی 😅😅😅😅

گلم میخوای یکم از خانواده خودم بگم تا ببینی زندگی همه همینه زنداداشم ۶ سال تو کماست با کلی خرج و ن ...

چه عجیب چرا رفت کما؟خونه ست یا بیمارستان؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)