2777
2789
عنوان

خانوما امروز زایمان کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل بود ولی از بس ماماها دردقیقه معاینه میکردن و شکممو محکم فشار میدادن و خودشون میخواستن دهانه رحمو 10سانت کنن.بعد از کلی درد و معاینه گفتن لگنت مناسب نیست 

قضاوت است که زشت است....
درست نمیدونم مایع خورده یا تنفسش کم بوده التماس دعا دارم از همتون

عزیزم خیالت راحت باشه چیزی نیست. دختر من هم اینجوری شد. فقط اگر تونستی مدتی که تو دستگاهه خودت شیرت رو بدوش که خشک نشه سینه ت و بتونی شیر خودت رو بهش بدی

انشااله به سلامتی 

یک موقع بیمارستان خصوصی نباشی الکی بچه راببرن نگه دارن براشبی1تومن

ااگه مایع مکونیوم خورده شایدتنفسش تندبشه

خودت نگاهش کن ببین تنده

اخه بچه خواهرمنم گفتن بعدبردنnicuباهزارمکافات گفتم بایدببینمش وقتی دیدمش دیدم روتخت معمولی حتی اکسیژن هم نمیگیره گفتن تحت نظره فرداش مرخصش کردیم تازه میگفتن3روزبمونه

تاکی پنه گذارابوده یعنی تنفسش تندمیشه یک چندساعت وبعدخوب میشه 

البته من چون خودم سررشته دارم وباپزشک مشورت کردم مرخصش کردم 

ولی میگم کلانگران نباش 

چ کوچولوعه نازیییی😍 انشالله زودی خوب میشه .برا منم دعا کن زایمانم راحت باشه و نی نیم سلامت بدنیا ب ...

انشاالله به موقع صحیح و سالم میاد بغلت عزیزم  

قضاوت است که زشت است....
عزیزم خیالت راحت باشه چیزی نیست. دختر من هم اینجوری شد. فقط اگر تونستی مدتی که تو دستگاهه خودت شیرت ...

میگن خو شیر اولی رو باید بخوره حتما

قضاوت است که زشت است....
میگن خو شیر اولی رو باید بخوره حتما

نه عزیزم من ۵روز شیرمو با بدبختی دوشیدم که خشک نشه. مهم نیست حالا نتونستی اول شیرت رو بهش بدی. ولی از شیر خودت نگیرش. چون بچه هایی که تو دستگاه میرن ایمنی شون ضعیفه شیر مادر براشون عالیه