2777
2789
عنوان

بی محلی برادرشوهرم

228 بازدید | 9 پست

از وقتی با خانواده همسرم مرزهامو مشخص کردم ، مادرشوهر و خواهرشوهرام پیش برادرشوهرم غیبتم رو کردن، حالا برادرشوهره ب من بی محلی میکنه و ی جوری بی احترامی میکنه 

چطور رفتار کنم و واکنش نشون بدم ک بشینه سرجاش؟؟ فعلا مجرد و ۲۶ سالشه و من ۳۲ سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ادم حسابش نکن اگر حرفی زد شوهرت باید بیفته جلو

مهمونشون میگه عروستون خیلی مظلومه ، بعد برادرشوهرم ب حالت کنایه برمیگرده سرتاپای منو نشون میده میگه اره خیییلی مظلومه

به یه ورت بگیر بابا

منم برادرشوهرم همینه

هم سنیم اونم مجرده، ننه ش میشینه از من پیش اون بد میگه ، رفتارش باهم عوض میشه قشنگ میشناسمش دیگه، اما اگه اون منو نمیشناسه و فکر میکنه حق با ننشه پس بذار هرجور دوست داره فکر کنه پس فردا باید چرت و پرت های مادرشو پشت زن خودش بشنوه

بعدشم برادرشوهر خر کیه که بخواد انقدر برام مهم باشه که چه فکری میکنه یا نمیکنه، از تمام خانواده شوهر فقط خود شوهرمه که مهمه😂

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
مهمونشون میگه عروستون خیلی مظلومه ، بعد برادرشوهرم ب حالت کنایه برمیگرده سرتاپای منو نشون میده میگه ...

این دیگه بنظرم باید شوهرتو بندازی به جونش، مردک نفهم،یه چیز بگو غیرتی شه جلو داداشش وایسه

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.